Ennyi... megyek, át is íratom a gép forgalmiában az SM-et FB-re..... Na jó, Isten ments, hogy előről kezdődjön az egész vita, vannak igazságok mindkét oldalon, de ezt most nincs kedvem ecsetelni Különben sem vagyok én festő Lényeg a lényeg: szombat, Hungexpo, utána pesti-budai retardkodás, eddig jön: basacsaba, Tomekkk, Akrapovicman (az nemtom ki) meg aki akar!
természetesen te tettél nekem szívességet, és tudom hogy fel is hívhattalak volna a címért de sajna ez a hét eddig nem olyan mint szokott lenni
holnap reggel feladom
remélem nem könyvelsz el a megbízhatatlanok között
Na elég, kezdem elveszíteni a türelmem...én teszek neked szívességet, vagy te nekem? Gondolkozz már egy kicsit...
Pribula Adrián 2100 Gödöllő, Szt. János u. 11/a III/12.
Kakucson nem hiszem, hogy kipróbálhatnám a motorokat (én se kérném el, meg nem is hinném, hogy más ideadná).
A kiállításon majd körbetaperolom meg megmozgatom a vasakat, hogy milyen nehezek, magasak, mennyire esnek kézre, egyebek...
Továbbra is csak a sportmotoros múltamra tudok hagyatkozni, hobbi szinten mindegy, hogy melyiket veszi az ember (teljesítmény/súly), nem mérvadó, az tényleg csak versenykörülmények közt mérhető. Válasszon az alapján, hogy melyik mennyire értékálló, melyikhez tud olcsón/okosba alkatrészt (pályakiegészítőket) szerezni, melyik jön be leginkább, melyik kíméli a csuklóját, milyen színe, stb.
Gondolom itt a funbike-k és az SM-ek közt is hasonló a helyzet.
A kipróbálás is jó ötlet.....de nyugodtan hívj fel embereket akik ilyen tipusú motorokat árulnak....supermoto,funbike.....és érdeklődj mi a véleményük a gépekről..több márkát is érdemes fehívni..minél többet tudsz róluk annál jobban képbe kerülsz.....
Sziasztok!
Srácok, nem tudtok valami fasza matricaszettet ktm exc-re? (pl. Redbullos) vagy nem tudom, ami elfogadható árban van, felkellene matricáznom faszán a gépet (hétvégén láttam egy fasza redbullos szettet egy lc4en a bátmonostori crosson)
Én örülnék ilyen Funmotonak!
GORAZS ha olvasod kéne egy kis help astra ügyben
holnap reggel feladom
remélem nem könyvelsz el a megbízhatatlanok között
Pribula Adrián 2100 Gödöllő, Szt. János u. 11/a III/12.
ha mondasz akkor holnap reggel feladom
A kiállításon majd körbetaperolom meg megmozgatom a vasakat, hogy milyen nehezek, magasak, mennyire esnek kézre, egyebek...
Továbbra is csak a sportmotoros múltamra tudok hagyatkozni, hobbi szinten mindegy, hogy melyiket veszi az ember (teljesítmény/súly), nem mérvadó, az tényleg csak versenykörülmények közt mérhető. Válasszon az alapján, hogy melyik mennyire értékálló, melyikhez tud olcsón/okosba alkatrészt (pályakiegészítőket) szerezni, melyik jön be leginkább, melyik kíméli a csuklóját, milyen színe, stb.
Gondolom itt a funbike-k és az SM-ek közt is hasonló a helyzet.
Srácok, nem tudtok valami fasza matricaszettet ktm exc-re? (pl. Redbullos) vagy nem tudom, ami elfogadható árban van, felkellene matricáznom faszán a gépet (hétvégén láttam egy fasza redbullos szettet egy lc4en a bátmonostori crosson)