ÖÖööööö, mán elnézést, deee mostakkó az enyém mi a rák? Csak mert 165 kiló, soklábtartós, de kicsi tankja van. Csak hogy tudjam...mert eddig azt hittem SM.
Igen gondolom Még Sanya is segített egy két dologban csak sajna nincs rá időm...úgy hogy marad a pityuskodás..de szeretem ..elvagyok örülök hogy mehetek...
Na Én ki OFFolom magam ebből a témából asszem...Viszont ma már a városba FUNMOTOztam egy jót Kawa80 és Basa Csabival....és jól esett....
Éljen a FUNmoto.....yeahhhhhhhhh
Fehér Urat egy másodpercig nem akartam lebeszélni az Ápriliáról.....és egy szót sem írtam a Berg mellett.....Sőt,megemlítettem az smr ktm-eket is.....ha többet akar pályázni ezekből válasszon...majd később úgy is rájön,hogy egyik tipus sem szeret egyenesen menni 2 km-t sem....ha pedig túrázgatni is szeretett volna venne olyan sok lábtartós gépeket nagy tankkal mint nektek van...
kicsit olvasgattam,látom szidva van a drz hogy nem supermoto... én annak tartom enyémet,amikor az a szett van benne(kerekek,kipuff,idomok,sárvédő)
sok múlik a pilótá pályán profi szinten...de amatőrben főleg a pilóta a lényeg!
pont
Én is így gondolom, sőt Én sose mondtam hogy ez meg az jobb nem vagyok elfogult, csak meglepett ez a nem sm téma. És nem értettem ezzel egyet. De Úgy látszik tévedésben éltem...ez van ÍJ
Éljen a FUNmoto.....yeahhhhhhhhh
Azt hittem beszarok! Még jó hogy a wcn ülök!
sok múlik a pilótá pályán profi szinten...de amatőrben főleg a pilóta a lényeg!
pont