Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nemenőzzél itt! még kerekezni se tudsz
Egy apróság elkerülte a figyelmed..ti menőztök a tudásotokkal és az sm feliratotokkal...
ÖÖööööö, mán elnézést, deee mostakkó az enyém mi a rák? Csak mert 165 kiló, soklábtartós, de kicsi tankja van. Csak hogy tudjam...mert eddig azt hittem SM.
neked meg a nagymenők klubjában
Igen gondolom Még Sanya is segített egy két dologban csak sajna nincs rá időm...úgy hogy marad a pityuskodás..de szeretem ..elvagyok örülök hogy mehetek...
Mi az hogy...ráadásul motor boltban árulják....mikor az ószeresnél a helye...
csináltatni kell magunknak új topicot
Na Én ki OFFolom magam ebből a témából asszem...Viszont ma már a városba FUNMOTOztam egy jót Kawa80 és Basa Csabival....és jól esett....
Éljen a FUNmoto.....yeahhhhhhhhh
a GYÁR is hülye sajna mert van olyan tipushibás DRZ amire rányomták hogy SM az oldalára biztosan nyomdahiba
Sok rendes srác van itt..majd biztos segítenek neked....
Qva jó motor! És szerintünk SM! Úgyhogy szard le ki mit gondol!
és attól még szereted.. és tápláló és finom..
Én meg a rántottámat túrós buktának nevezem...de attól még rántotta marad....
Sajnos igen, de nem is mondtam hogy tudok..bár lenne időm és pénzem rá.Ja és aki megtanítana egy két jó íven való fordulásra...
és tényleg ott van a második oldalon
Olyan keveset?Ő sem tud motorozni?
Fehér Urat egy másodpercig nem akartam lebeszélni az Ápriliáról.....és egy szót sem írtam a Berg mellett.....Sőt,megemlítettem az smr ktm-eket is.....ha többet akar pályázni ezekből válasszon...majd később úgy is rájön,hogy egyik tipus sem szeret egyenesen menni 2 km-t sem....ha pedig túrázgatni is szeretett volna venne olyan sok lábtartós gépeket nagy tankkal mint nektek van...
Néd már GD! Rékerestem a funmotora a googleban. Mit hozott fel!
Azt hittem beszarok! Még jó hogy a wcn ülök!
kicsit olvasgattam,látom szidva van a drz hogy nem supermoto... én annak tartom enyémet,amikor az a szett van benne(kerekek,kipuff,idomok,sárvédő)
sok múlik a pilótá pályán profi szinten...de amatőrben főleg a pilóta a lényeg!
pont
És én is becsatlakoznék,csak az enyém endufunmoto talán
Én is így gondolom, sőt Én sose mondtam hogy ez meg az jobb nem vagyok elfogult, csak meglepett ez a nem sm téma. És nem értettem ezzel egyet. De Úgy látszik tévedésben éltem...ez van ÍJ
egyszerű az egész
Olyan jó érzés volt pont a DRZ-t ennyiszer leírva látni...