Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezt nem értem...miért nem lehet egy ilyen hűdenagyonversenymotorral lassabban menni? Ezek már annyira kegyetlenül durvák hogy 100 km/h alatt egyszerűen eldőlsz velük?
jól feldobta a fórumot a kolléga az tuti
Ebbe igazat adok télleg így van..mentem Én is ilyennel..még Foxy-éval is...tetszett is...
Itt az igazi FUN MOTO
Dehogy vagytok égők...szép ,jó motorjaitok vannak...de ha huzamosabb ideig jártatok volna hasonlóval mint az enyém akkor tudnátok,hogy nem szeret egyenes menni....fél gázon pötyögni....nézelődve ereszkedni a dombról.....
Nem is kicsit.
Hájááááá...karatekölyök
Itt valaki őrülten tud gyerekek!
Vagy beköthetné egy nyomógombra és akkor tényleg elmondhatná magáról hogy digitális a gázkezelése
nem fekszik a nyelezős gépeknek
megnézném amikor pályán egy kanyarban nyelezi .

a 6. nyélgázon bármelyik kanyart beveszi
Ne különcködj....... Bár ha szeretsz egyedül Supermotozni...
Vagy égők vagyunk már mi?
Nem is értem ha nyélen megy csak minek neki a gáz kar beköti direktbe azt had nyelezzen a gép Mondjuk igen így a pirosnál gondba lenne..még jó hogy van kuplung
Félretéve a heccelődést.....ha jó idő lesz hétvégén Visegrádra megyek.....egyedül....
jajj régen nem ilyen volt ez a topic
de én sem
akkor MINEK vagy itt?
annyira nem érdekel engem mint amenyire látszik
RESPEKT! Én holnap is megyek..beeeeeeeee
És Szombaton nem csatlakozol? Szájkarate megy bezzeg, a hugyosok meg otthon ülnek mi..ennyit ezekről
Én mennék gurulni..de a funmoto-s gurulás nem fekszik a nyelezést szerető gépemnek...Meg különben sem járok cirkuszba....
Mindenki csak dumál de senki nem jön gurulni!
Az az igazi SM amikor ráülsz és jössz velünk!
Na ennyi! (tisztelet a kivételnek)
Laci...tényleg sajnálom,hogy tőlem tudtátok meg.....azt hittem képben vagytok...
Na, ez azért nem így van teljesen...
Ez az utóbbi idők legjobb szájkaratéja...
tudod mi a supermoto? enduroba-crossba belevágva 17 colos felni nagy fékkel utcai gumikkal hogy utcán böszmülhessen a paraszt.. ennyi
GYáeE E EeEE na Bozarov mehetsz a levesbe a dumáddal