Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jajjj, ne mondj ilyet! Egyszer én is ezt mondtam - ha jól emlékszem Foxyval vívtuk a csatánkat - és majdnem megköveztek ezért a kijelentésemért...Sokan azt gondolják, hogy kimotorozni annyit tesz, mint egyenesbe húzni neki, mint állat. Hát nem, de erre majd mindenki rájön a saját maga tapasztalatából... És akinek nem inge...
Az utolsó mondatod biztos hogy nem igaz! Amikor anno próbálgattuk egymás motorjait, akár a bors, akár a sowi DRZ-jén gyorsabbnak éreztem magam mint a saját 625-ösömön...tudod, mit ér az erő ha nem uralod...nálam kb. az a 35 LE lehet a határ amit még kezelni tudok...Lukinál vagy Börninél lehet hogy ez megvan akár 50 LE is...de hogy egy 650-es Berget vagy 550-es SXV-t ilyen egyfejű amatőr ki nem motorozik ebben az életben, arra a nyakamat merném tenni!
Uraim! Én csak ugatom ezt a SuperMoto világot (egyelőre), de a sportmotorból kiindulva:
- amíg csak hobbi pályázós az ember, addig mehet a pályára bármivel, hogy jól érezze magát, legyen az túrasport, vagy speed,
- DE! attól a pillanattól kezdve, hogy a másodpercekért (majd a tizedekért) indul harcba (és ehhez még versenyezni sem kell), minden hátráltatni fogja a motoron, ami az utcai használatot erősíti.

UFF! Beszéltem.
Felőlem egy csokis kuglófra is ráírhatjátok,hogy supermoto....Nekem aztán tökmindegy....
Myki! egy kis RMZ

0:20 nál érdemes megnézni, Sanya72 őt próbálja utánozni
Semmi gond....
ha visszaolvasol levonhatod a lényeget: akkor sem az. mert nem.
Bozarov na elirtam bocsesz
Haha
Tényleg én is így tudtam
A legjobb nem üzemórás Supermoto,és azért azt nem feledjük hogy volt abból versenyparipa,VDB.
az a lényeg hogy pl az smc 660 ami neked is volt az nem supermoto! hanem egy szar, vagy funbike ! ahogyan Borzarov fogalmazott.
Az a lényeg GD, hogy oda adsz egy drzt, és egy smr-t, egy RR-t , egy ugyan azon személynek, kiderül, melyik motor a leggyorsabb.
A fontos, hogy ha az ember pályázni szeret, és a tudásából ki akarja hozni a maximumot, akkor milyen motorral tudja azt a legoptimálisabban megtenni.
"baszhatod" ha más egy drz vel körbekerül ,amikor neked smr-ed van. De ettől függetlenül, te egy drz vel még lassabb lennél-- ez csak szemléltetés, ne vedd magadra
Természetesen nem szabad a két motort egy lapon említeni.
nem-nem, a baj az hogy Te belekeverted bizonyos személyek vezetési tudását a "mik a különbségek motorok között" című vitába...
de biztos én vagyok a hülye
...ha mindannyian odaadnánk ennek a Borostyának a motorjainkat Kakucson vagy Euroringen akkor valószinű,hogy nem a drz-vel menne a legjobb kört..és nem a dagi ktm-mel....erről van szó..nem másról....
.. hanem arról hogy minden ami nem üzemórás supermoto az nem is supermoto?
Felőlem olyan motorral mész és ott ahol akarsz.....de ne magyarázzátok meg,hogy egy utcai vagy egy versenymotorra hasonlító gép ugyan azt tudja mint egy utcára kapható versenygép...ami ugye szintén még húzható,mint a tiétek....A bizonyitványt nem kell magyarázni....most nem arról van szó,hogy egy ügyes pilóta mit tud...
Most akkor ha a borsatya a példa a gyári DRZ-vel akkor az a baj, ha a Chambon a példa a nem annyira gyári DRZ-vel akkor meg az...hát tudjátok mit, basszatok egyedül
Muhahaha...miért, szted attól mert valaki felül egy versenymotorra, egyből mást se akar majd csak pályán motorozni? Én is mentem már sokfél kroszzmotorral, azt' ugyanúgy endurot vettem harmadjára is...
A drz messziről úgy néz ki mint egy supermoto....pont mint egy suzuki gs 500 burkolatokkal is messziről sport gépnek nézhető......de a valóságban csak hasonlít rá..de nem az....ezt variálhatjátok erre-arra.....hazudhattok a haverotoknak és akár magatoknak is......Amúgy ha valaki ment már Fs/Smr gépekkel az nem vesz drz-t....Mert tudni fogja a különbséget és nem csak hallomásból mondja a magáét...
Ahhoz,hogy egy drz ugyan azt tudja amit egy Fs/Smr/Sxv nagyon sokat kell rákolteni..és már többe lesz mint a fesorolt masinák....és igazából egy dolgot értél el vele..hogy az életét lerövidítetted pár órára....amúgy ha egy drz-re ugyan annyit költesz mint egy alap versenygépre sosem fog ugyan annyit tudni....eleve elvetélt ötlet mert nem arra való....
Nem,nem az.....egy hobby kis funmoto...
olyan vidit linkelj inkább amiben egy gyári drzvel megy az arc és aztán ugyancsak egy gyári smr/sxv/fs akármivel, mert ugye kb erről a különbségről volt szó
nem arról hogy egy profi versenyző hogy megy egy szponzor pénzből felhúzott drzvel
Borostya és Petya ügyességében nem kételkedem.....Motorokról írtam és nem a gazdájukról....