Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nagy valoszinüséggel téged szoktalak látni!itt elöttünk megy egy bringa ut patak mentén!ott szoktalak látni ha esetleg te vagy az:D
attól lehet ám flashelni
hát én még nem hallottam róla, azért csináltam mert a haverokkal ugyis már untuk a pálinkát a szésavas vodka az gyenguszka volt igy lett az ötletem hogy páleszből. aztán mindenki fújjogott hogy nemlesz jó de megcsináltam és senki sem maradt józan

na de befejeztem a zoffolást
szerintetek ha XL-es méretű (190-est is körülölő) gumimelegítőt rakok fel 165-ös gumira az gáz vagy nem probléma?
igazán rendes tőled, sajnos én nem vagyok párlat párti. inkább borozgatok, bár az idei télen még nem vettem nagy lendületet ezen a téren. uhh tavaly nyár meg ősz az elég komolyra sikeredett. itt a fórumon is folyt a szesz.
felénk is ilyen a fény legolcsóbb ásványvíz meg szörp valami tűrhetőbb vodkára
Örülök hogy ízéett! Lukinak is kellene vinnem egy jófajta szegedit
Vedd le róla a rendszám traktust, szerkeszd fel a rendszámot egy ügyes tartóval, szerintem sokkal szebb lesz. De nekem ez a kipuff még mindig nagyon szokatlan.
bazdmeg
és valaki már csinálta előtted,vagy neked jutott eszedbe ez a csodálatos 5let?
vagy csak simán patron tüdőre...
mondom én hogy alkoholista vagy! mindent tudsz!
abból meg mi lenne?
próbáld jófajta barack és habpatron. és egyből szájba!
az a vodkából készült szörpre nyomott cucc

ez a paraszt fény !
felénk ennek FÉNY a neve!
De persze nem vagy alkesz...
Marha!
szódás szifonba egy liter pálinka és rányomtam 2 patront. nagyon könnyen lehet inni valamiért, viszont leér és 5 perc múlva szétüt
Az milyen?
a conti

a házi az az nem mindennapi élmény volt 2 szénsavpatronnal
a szénsavas házi vagy a conti?
szerintem szar
tegnap csináltam szénsavas házit.
most már úgy ahogy tudok beszélni..
Huhh szucsko, az a pálesz ! Még LaciCRM is megirigyelte volna