Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van szélesebb kivitelben méghozzá az f-es cbr ben 4.5ös a hátsó felni és 100%ban ugyanez.

( a képen a hátsót nézd mert azelső ki lett cserélve a cbr ben)
Ha lenne ilyen dizájnnal szélesebb kivitelben, az nekem is teljesen megfelelne...a 3küllősek nagyon randák
Kár
Mindegy, akkor ha lesz időm megnézni személyesen, méricskélek aztán kiderül
Ok, nekem sem surgos. Nem ez a preferalt megoldas.
Köszi FeherCapa380 de sajnos nem vagyok igazán komoly vevő per pill csak nézelődök inkább a piacon, de azért köszi hogy szóltál, ha később is meglesz akkor lehet érdeklődök majd rá.
150est rá lehet csapni hátra , előre meg olyan 110 körülit
Köszi a tippet LaciCRM, vaterázni én is szoktam, majd keresek NSR kereket, hátha kifogok egy pár olcsót. Amúgy nagyon jól is néznek ki azok a kereket a CRM-en. Esetleg nem tudod azon milyen széles gumik vannak elől-hátul?
Üdv.: adykag
Forditsuk meg. Mennyit adnal erte? Nem igerem, hogy azt mondom ra, hogy keves, plane, ha sikerul vevot szerezni a mocira krossz allapotban. Amugy a komplett szettet eladnam, ami jelenti a ket kereket, a sarvedot, a lancvezetot, a feknyeregmagasitot, a rovidebb lancot es a fekbetetparokat.
Majdnem mindent megtudok oldani, de lexikon sajna nem vagyok...
a hogyancsináljunk supermotot olcsósági versenyt szerintem én nyertem én 18 ezer ft ért csináltam annakidején a CRM ből superlotyót

vaterán szokott lenni ilyen olcsó nsr kerék, és drzbe megálja a helyét ugyhogy nem lehet rosz..
És mennyit kérnél a két SM kerékért kompletten?
Bár úgyis azt mondom rá hogy sok
Hajlando vagyok a kerekszettet is eladni kulon. Ha erdekel, akkor a nevem alatt megnezheted az elado cuccoknal. Suzuki GS 500 alapkerek, 110-150-es gumiparral felvertezve.
Köszi giraffe64, de egyelőre valami szedett-vedett "tömör" 3 ágú alu kerékszettben gondolkodom, ami minél olcsóbb. Csak tudni akartam, hogy milyen legyen az első felni szélessége, nehogy olyat vegyek ami nagyon keskeny.
Távtartókat persze nyilván kell majd csináltatni, inkább arra gondoltam hogy esetleg egyik-másik nem fér be vagy ilyesmi...
Szted CRF, XR vagy YZ kerékagyak valamelyike beépíthető az EXC-be
Shox-ban igen durván le vannak akciózva a Talon agyak (gorazs, kösz a tippet ), elgondolkoztam hogy mégis küllős SM kerekeket kéne fabrikálnom bele...
Van egy eladó 3,5"-os ráfom (felnim), ha érdekel...
Köszi lamppe!
3,5"
Sziasztok!

Nem tudjátok véletlenül 120 széles 17 colos SM első guminak milyen széles felni dukál?
Kösz!
adykag
Nem én írtam, hanem rooftop és ugynézki tapasztalatból írta és sztem azon gyári áttétel volt
Remélem az enyim is fog hasonlót produkálni! Ha megkapja a belevaló fúvókát elvárom h feljöjjön 4be is így gyári rendszerrel
vagy akár egy LC4 is megfelelő lehet mert az legalább nem üzemórás..
* FZR250..után
Szerintem ennek a feltetelnek (az en fogalmaim szerint) csak egy 450-es vagy annal nagyobb 4T endurobol atalakitott supermoto tud megfelelni. Ilyet joszerivel talalsz. KTM-ek, bergek, DRZ-k vannak dogivel. Hogy melyiket vennem arrol van velemenyem, de itt inkabb nem irom le.
szerintem DRZ 400 ideális folytatás nemgondolod?
Szia(sztok)Na megint megy a 2T/4T vita annyit tennék hozzá hogy ZXR250 után minden jobb lesz .