Barcsak valaha izgultam volna a rendorok miatt. Legalabb lett volna valami moka, de semmi. De latom, nem tudlak meggyozni... Masvalakinek egy kivalo YZ? Rendszeresen karbantartva, ovatosan hasznalgatva. Nagyon megy, kormanyig dontheto!
szerintem az is sokat számít hogy hol lakik, egy nagyvárosban rendszámnélkül el lehet tekeregni aztán nyugodtan leülni otthon a TV elé. én itt ha ezt megcsinálnám hogy lelépek, lehet még sikerülne is , csakhogy a rendőrök a kapuban várnának mert 40 km es körzetben supermoto sincs, de a megyében még KTM et sem láttam
Jobban szeretek nyugodtan motorozni ez az én álláspontom
nem akarok izgulni a rendörök miattt! :):) meg leginkább ha esetleg valami balesetbe keveredek akkor seárt:SS::Snem akarok szarul kijönnii a dolgokbol!
Egy dolgot mondj, amihez kell a rendszam? 20 eve motorozom ebbol kb. 3 evig volt rendszamos motorom. Bejartam tolnat-baranyat, kulfoldon is voltam. Nem igazan ertem mirol beszelsz...
Ajanlom figyelmedbe a 2005-os Yamaha YZ 450F-t. Borzasztoan eros es alig kerul tobbe, mint amit raszannal. Tovabba nem is kell varnod tavaszig, mert en eppen tudok egyet. Kivulrol utott-kopott, pont olyan, amilyet szeretnel. A nevjegyemnel talalod az elado cuccok kozott.
sziasztok!:) azt szerteném kérdezni h tavasszal akarok venni egy supermotyottt..! szerintetek mit érdemes néznem? 5-600ezer forintom lenne rá .. nem érdekel h ronda vagy bármi az a lényeg h bitang erös legyen:D:D:Dszerintetek?elöre is kösszi !hi!
Még egy kipufogó projekt lesz aztán már csak a dizájnal akarok foglalkozni.