Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Teljesen !

Még egy kipufogó projekt lesz aztán már csak a dizájnal akarok foglalkozni.
Akkor már a 2010-es idényre felkészitve?
kisvárosban lakok de az egész település tele van kamerával midnen villanyoszlopon van egy kamera:S:D:D:D térfigyelö... amugy budakalászon lakok:)
Barcsak valaha izgultam volna a rendorok miatt. Legalabb lett volna valami moka, de semmi. De latom, nem tudlak meggyozni... Masvalakinek egy kivalo YZ? Rendszeresen karbantartva, ovatosan hasznalgatva. Nagyon megy, kormanyig dontheto!
szerintem az is sokat számít hogy hol lakik, egy nagyvárosban rendszámnélkül el lehet tekeregni aztán nyugodtan leülni otthon a TV elé. én itt ha ezt megcsinálnám hogy lelépek, lehet még sikerülne is , csakhogy a rendőrök a kapuban várnának mert 40 km es körzetben supermoto sincs, de a megyében még KTM et sem láttam
Jobban szeretek nyugodtan motorozni ez az én álláspontom
nem akarok izgulni a rendörök miattt! :):) meg leginkább ha esetleg valami balesetbe keveredek akkor seárt:SS::Snem akarok szarul kijönnii a dolgokbol!
De akkor menjen szepen 50-el lakott teruleten es 90-el orszaguton (amihez boven eleg egy MZ)! Valami megis azt sugja, hogy nem ezt fogja tenni.
aki akarja legalább az tartsa má be a törvényt
új a bele . 640 ezer
Egy dolgot mondj, amihez kell a rendszam? 20 eve motorozom ebbol kb. 3 evig volt rendszamos motorom. Bejartam tolnat-baranyat, kulfoldon is voltam. Nem igazan ertem mirol beszelsz...
áhhhh én nem játszok ilyet:D:D:D:Dmeg a motor rendszám nélkül nem ér semit szerintem!:) mármint én igy látom !amugy tutin néz ki a yz-fed:)
Szerintem is.... a DRZ-n egész nyáron nem volt rendszám,mert eltört. Senki sem hiányolta A kékruhásokat meg ki kell kerülni
Tegyek ra rendszamot? Van egy a pinyoban. Amugy en is rendszam nelkul hasznaltam, egyszer sem hianyzott. Gondold meg.
nekem rendszámos kéne:) még az se zavarna ha törött:)
Ez milyen oil? Hová kell kenni?
Ajanlom figyelmedbe a 2005-os Yamaha YZ 450F-t. Borzasztoan eros es alig kerul tobbe, mint amit raszannal. Tovabba nem is kell varnod tavaszig, mert en eppen tudok egyet. Kivulrol utott-kopott, pont olyan, amilyet szeretnel. A nevjegyemnel talalod az elado cuccok kozott.
cr 500 2T
sziasztok!:) azt szerteném kérdezni h tavasszal akarok venni egy supermotyottt..! szerintetek mit érdemes néznem? 5-600ezer forintom lenne rá .. nem érdekel h ronda vagy bármi az a lényeg h bitang erös legyen:D:D:Dszerintetek?elöre is kösszi !hi!
na ki az az ember xlzx aki ugy ért a dellortokhoz? mert nekem is lenne hozzá pár találóskérdésem
mi uriemberek vagyunk!
Miért, ti nem
tudna Ő sokmindenről mesélni!
A motosex-ről Zrider tudna hosszasan mesélni! Nézd csak meg az adatlapján az anyás képeket!