Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen az állapota?
Szép napot SuperMoto!

Én már elkezdtem a nosztalgiázást .... de nagyon szar motorozás "nélkül".
Sziasztok!
Látom nagy SM építési projektek indulnak!
Nos nálam is akad ez-az, pl. egy ZZR600/92 kerékszett hibátlanul lánckerék menesztővel és hátsó féktárcsával de első féktárcsa és gumik nélkül. Előnye ennek a szettnek, hogy pont az SM méretű gumi jó rá (120/160). Ára: 45eft
Pirelli Scorpion Sync 160/60-17-es gumi újszerű állapotban, 2006-os gyártású 12eft-ért.
Brembo 4dugós arany féknyereg fém fékcsővel és felső főfékhengerrel (KTM Duke-ról) 40eft.
KTM gyári Supermoto féktárcsa 18eft-ért.
No meg sok minden elsősorban LC4-hez.
xlzx te nem szoktál budakalászon járni?:Dlátok mindig elmenni elöttünk egy KTMet sm szettel!lehet nem te vagy csak látom h 3kerületi vagy!:Dhii!
gyere, itthon vagyunk, ügyködök a mopeden
azt hiszem 10-ér vettem Giraffetól csak nem került fel a gépre, annyiért oda adom, de lehet csak 9 volt fene tudja, rá van írva
Én nem azért megyek Te.....
Vega! én kérdeztem előbb. kabbe. mennyiért lenne Vouge?
hali, akkor ma 2 körül meglátogatlak
Az egyik barátom meghallgatná a hangjukat
nekem van egy 170-es kr108 dunlop ha érdekel, csak van vágva bele létra
sziasztok! Sanya,Giraffe, ill emberkék akik Pest közelben vannak... akad valakinél utcán(és kis pályán) is használható hátsó gumiii? elől metz k3 van, hasonló profilú kellene,(dunlop d209,kr108.. )5colos felnire 160-165-170 méretben! Légyszi írjatok, "válasz erre" gombbal köszönöööm
2 srácot ismerek itt a környéken akiknek 610es van. Debrecen és Nyíregy. Miért?
R2D2! 610-es Husky tulaj nincs a környéken véletlenül?
! ! ! Egy nagy kérdés ! ! !

Ebből mi igaz illetve mi nem igaz? Hihető vagy nem? Hogy gondoljátok?

Bejáratás
Ez nekem szólt? Ott van minden elérhetőségem az oldalon...
Köszi myki! A tank+hűtőidom valami hasonló lesz, a többit a supermotojunkie.com-ról ollóztam össze
Ha kellenek infók , méretek a CBR kerékről szóülj, mert kettő is van a sufniban
sziasztok urak!
keresnék egy giraffe64-es tipusú supermotoshop os nyeppert!
Lámpa már van (emiatt átmenetileg patkány nincs)...és a földutakon-ösvényeken szerencsére még nincs buszsáv...tavaszra meg talán már lesz külön utcai szettem
azért azt biztos nem fogják jószemmel nézni ha a patkánnyal hasítassz a buszsávban full lámpa nélkül bütykösgumival
Már egy jóízűt szabálytalankodni se fognak hagyni minket
Azért mondtam

Körülnézek akkor elsőkerék-ügyben aztán meglássuk...