Sziasztok!
Látom nagy SM építési projektek indulnak!
Nos nálam is akad ez-az, pl. egy ZZR600/92 kerékszett hibátlanul lánckerék menesztővel és hátsó féktárcsával de első féktárcsa és gumik nélkül. Előnye ennek a szettnek, hogy pont az SM méretű gumi jó rá (120/160). Ára: 45eft
Pirelli Scorpion Sync 160/60-17-es gumi újszerű állapotban, 2006-os gyártású 12eft-ért.
Brembo 4dugós arany féknyereg fém fékcsővel és felső főfékhengerrel (KTM Duke-ról) 40eft.
KTM gyári Supermoto féktárcsa 18eft-ért.
No meg sok minden elsősorban LC4-hez.
sziasztok! Sanya,Giraffe, ill emberkék akik Pest közelben vannak... akad valakinél utcán(és kis pályán) is használható hátsó gumiii? elől metz k3 van, hasonló profilú kellene,(dunlop d209,kr108.. )5colos felnire 160-165-170 méretben! Légyszi írjatok, "válasz erre" gombbal köszönöööm
Lámpa már van (emiatt átmenetileg patkány nincs)...és a földutakon-ösvényeken szerencsére még nincs buszsáv...tavaszra meg talán már lesz külön utcai szettem
Én már elkezdtem a nosztalgiázást .... de nagyon szar motorozás "nélkül".
Látom nagy SM építési projektek indulnak!
Nos nálam is akad ez-az, pl. egy ZZR600/92 kerékszett hibátlanul lánckerék menesztővel és hátsó féktárcsával de első féktárcsa és gumik nélkül. Előnye ennek a szettnek, hogy pont az SM méretű gumi jó rá (120/160). Ára: 45eft
Pirelli Scorpion Sync 160/60-17-es gumi újszerű állapotban, 2006-os gyártású 12eft-ért.
Brembo 4dugós arany féknyereg fém fékcsővel és felső főfékhengerrel (KTM Duke-ról) 40eft.
KTM gyári Supermoto féktárcsa 18eft-ért.
No meg sok minden elsősorban LC4-hez.
Ebből mi igaz illetve mi nem igaz? Hihető vagy nem? Hogy gondoljátok?
Bejáratás
keresnék egy giraffe64-es tipusú supermotoshop os nyeppert!
Körülnézek akkor elsőkerék-ügyben aztán meglássuk...