Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

no ez is egy éve volt
Nehogy má órát igazíts hozzám
na de megvan a spanomnak !

dunlop d220 160/60 17-es gumival

20 ezer forint. és már csak egy elsőt kell hozzá szerválnod
A 900-asnak van vagy 5,5-ös a hátsó felnije, úgyhogy az sztem nem lesz jó...
JA

de az csak egy hátsó !

mekkérdem megvanemég
Aszontad utánanézel annak amit anno meg akartál venni, nem
mit akarsz tudni? a sárga cbr amit betettem a multkor az családon belül van. ja és képesmotoron van egy pár 900as cbr felni is ami ugy néz ki csak abból 16os az első
1 hónap és full legális lesz a használata motorosoknak.
Fasszom... ma megint mehettem egyedül De azért jó volt Kipróbáltam a buszsávpt kontra rendőrmotoros Le se szartak
nekem 185 nél is full stabil :):) és se plexi ...és cross bukom van
Nekem 200-ig nincs nagy gond a szellel. 170-ig semmi hatas, utana kezd rangatni, de csak hosszu tavon zavaro. Kb. 200 felett jon az, amikor mar rovid idore is zavar es le kell bujni. Termeszetesen ez nem krossz bukoban ertendo.
Nagyon ráérsz kiscsillag:-))
most is alszik!
Túragépnek sztem kurva kicsi és kényelmetlen...igazi semmiresejó motor
captain pityu
na jó de az nem is igazi supermoto, hanem inkább, supermoto hatású, túragép.
Jövő héten megpróbálok elmenni személyesen, sztem úgy lesz a legegyszerűbb...bár ha addig Laci kiderít valamit a CBR hátsókerékről, akkor asszem tárgytalan lesz a dolog...
Na akkor az első az jó, a hátsó pedig ha jól tudom a 400-426 nak 20-as a 450 nek 22-es. ki kéne deríteni hogy melyik típushoz árulák.
Kép lemaradt.
Biztos számít valamit a plexi (lásd képen), plusz, hogy zárt sisakom van, de a 690sm elég stabil még 180 körül is.
sztem lattalak titeket. epp a kerepesin fordultatok meg a keszenleti rendorseg elott... en dolgozni mentem :D
En mindent szivvel lelekkel csinalok. Ha valamit leriok, akkor alaposan teszem. Ez sokszor baj, mert a legaprobb utalasba is valaki belekot. Irtam, hogy egy nagy berg vagy egy 600 koruli streetfighter lehet alkalmas arra, amit akarok. A ketto kozul ertelemszeruen a sornegyest valasztanam, szoval lenne kiut. Azert csak felteteles, mert tobb motorra nincs penzem es a Ninja mindent visz, tehat az a preferalt. Remelem jovore meg lesz, a tuningcuccok mar a polcon varjak, ugyhogy be lesz elesitve faszan! Legalabbis ez a terv, a tobbit meglatjuk. Ha valaha ujra supermotoznek, akkor biztosan egy 450-es injectoros motort szeretnek csak palyara. Na ez is hosszu lett.
A hátsó 20-as. Az első gyárilag 26-os, de most 20-as van benne (szintén Talon agy miatt).