Szerintetek mibe lenne megcsinálni ezt a motort, SuperMoto-vá?
Nagyon occsón! Gondolok itt sárvédő, gumik(használtan), stb. Meg az első kerék az mekkora szokott lenni?
Helló! Nem tudja valaki véletlenül, hogy a Husqvarna SM 610-es üzemórás-e vagy km-es? Illetve van valakinek tapasztalata vele? Megbízható vagy gyakran van baja?
Köszi.
Hát.....
Nem az álmaim motorja volt.
Ha jó szerelő vagy akkor ajánlom.
Amúgy alkatrész olaszországból,itthon semmit!
Felszereltsége amúgy jó értem ez alatt a fékeket,futóművet.
Az igaz hogy előre felé kell berugni de az tök mindegy.
Szóval ne vegyél.
üdv.
A VOR supermotodról mesélj egy kicsit! Milyen volt? Hány köbös változat kb milyen erős? Ha egy ilyen elromlik itthon valaki meg tudja szerelni? Üzemórás? Milyen olajjal kell bele?
Szinte semmit nem lehet tudni erről a típusról!
2,5 évvel ezelött volt már ugyan egy gumimelegitö vásárlás, de akkor kimondottan az elérhetö legjobb ár volt a cél, azóta már tudjuk hogy érdemes picit odafigyelni a minöségre és nem feltétlen Kinábol kell vásárolni. A német racer forumból megtudtam hogy a TTSL johirü gumimelegitöket Cseheknél gyártják és a cseh gyártó saját néven is forgalmazza mint Tyrex. www.tyrex.cz
Természetesen azonnal irtam a cseh gyártónak és kértem egy ajánlatot 10 darabra. A fent már leirt honlapon megtaláljátok ti is hogy az alapmodel ára kb 75.000 lett volna, a profi modell (ez 60 és 80 fok között állithato) ára kb 84.000 lett volna
De csoportos vásárlásnál a következö árakat kaptam:
Tyrex standard: 60.000 ft
Tyrex profi: 68.000 ft
választhato szinek: kék - piros - fekete
Ez a vásárlási lehetöség 2 hétig áll fennt! De 2-3 év mulva lehet hogy megismétlem
Aki kér az emailben rendelje meg
Albi79 kollégát nem láttátok errefelé mostanság?
A véleményét szeretném kikérni a mociján használatban lévő ContiForce SM-ről....