Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az nem jó, sajnos. A kamionunk 12-ig lesz ott, vele tudtam volna küldeni.
hát mikor? az ingyenes auchan járattal ki tudok de az csak óránként megy én meg 2 utánig suliban vagyok
Holnap ki tudsz menni a miskolci Metrohoz?
Csakis keményen!
nemlehet sajna

cseréljünk egy kis páleszt?
Háj , én meg azon agyalok, h kimegyek a pitbájkkal és szétrugatom a ház előtt járdarészen a a havat, h legyen vmi motoros vonatkozása is
OFF: Lapátoltam egy kis hót, havat, ezt-azt.
ON:Szerintem ma már nem megyek motorozni.

Te lapátoltál egy kis HP-t? (horse power, hülye pi.., házi pálesz)
nem akartam jobban kifejteni!

a 15% egy átlag, de adtol függ milyen konstrukció a motor.

pl. motocross, nyilván nincs lámpa stb.
lánchajtás (itt azt is figyelembe kell venni milyen széles a lánc) kardán, szij stb.

váltó, milyen, direkt vagy motoron kivuli stb.

de mehetünk még mélyebre, van erre egy EU irányadás mely elöirja hogy egy primér hajtásu motor a kuplungnál max 2%al kevesebb lehet mint a fötengelyen.

egy maximumban felkészitett VB superbike, legszükebb lánccal minden könyitéssel adott fordulatnál nem veszit többet mint 3%, ez mondjuk 200 pacinál 6 loerö.

de Albi, naa
gondoltam csak vicceltem, ez női nev amugy?mármint ez az albina , sosem hallottam még
Na na az nem a Albi-nka! Nem én vagyok!
Albert nicknevestitése az Albi!
de te azé kijelented...
15% de ez nem olyan egyszerü, ezt így kijelenteni!
Keréken mért teljesítmény hány százalékkal tér el a főtengelyen mért teljesítménytől? Kb.
Suzuki RMZ-re 05-07 dupla kipufogo rendszer carbon dobokkal eladó!

vagy csak a leömlő külön eladó.

leömlő:
45000Ft

komplett 140.000Ft
Albi ! !

boldog névnapot

na megmondom neked mi hiányzik a motorodról ( a multkori évértékelő negatívumai közé sorolva)

tulfolyótartáj telítettség visszajelző led
adatlapomon találsz elérhetőséget, írj oda!
" pálya gumit hol tudok nézegetni/vásárolni?"
neten nézegetheted őket kedvedre de ha egy kicsit gyakorlatiasabb vagy akkó mennyé gumishoz aszt ottan nézegessed simogassad...
Hali,kérdezni akarom,hogy nem e tudtok valahol fedet pályát mer hát ezt a telet nem lehet motorozás nélkül kibirni:) meg kérdezném hogy pálya gumit hol tudok nézegetni/vásárolni? előre is köszi!
Azta rézfán fütyülő hétszer hétmérföldes kibebaszott kurva annyát micsoda válogatás ez it na!
Ja és a nyarat nyomatákossan követelem a jó édes apámtól mert én vagyok a NapFia!
Na asszem ez a téma ki lett meritve .....Ugy döntottem hiszek Félsvéd bácsinak,Persze csak a video alapján
jajj de szeretem azt a 69es muksót, azzal a világoskék motorral
micsoda diskurzus alakult itt ki rólam.....