Cápa,neked oszt van betű az ujjadban! Azt a 220-at ugye nem sm-re gondoltad? Mert ha ezeken a magas gépeken neked mondjuk 180-nál nincs halálfélelmed,nemtom mi vagy.
Laci,azt azért írjuk le,hogy az 18-as hátsó kerék volt,ami nem könnyíti meg a gumi beszerzését.
Ha én még egyszer sm-et veszek,sztem nem lesz 500 ccm alatt.Ezt megtanultam.
Apraszaki csinálta jól. Csak tényleg azok a kilók... Bár ultrakönnyűnek látszik a motor,amikor a gazdi "kezeli" Mintha egy robogót lökdösne meg rángatna össze-vissza!
Köszi az infót! Gondolom nem sok minden van a boltba!
Végigolvastam a bőséges betűtermést!
Annyi hogy én nem tudok kerekezni és mindig befostam attól a mikor véletlenül eljött az eleje a földtől(elég gyakori eset)....
15/42-vel van szerelve 100alatt nem szerette a 6ost! Egyszer néztem meg hogy mi lehet a vége kb. de ez nem mérvadó... egy 600as gikszerel mellém gurult egy srác intett hogy menjek aztán roccs full gáz majd hat és kamillázott mellettem, mert 175 ig mertem de ott durván fosatos amit ott művel a gép...
Meg volt a tuning! Pali elengedte a karbit most olyan amilyennek próbáltad! Amikor vittem a "szobába" akkor tudtam ki próbálni amennyire a kezem engedte de leírhatatlan durva ahogy veszi a lapot két napig folyamatos flessem volt!
Huuu srácok ma nagyon jó idő volt ....gurultunk is 3 -an egy nagyot...
Városba árnyékban 17 fok volt!Remélem lesz még hasonló idő 1X 2X...
Aki ma nem tudott menni sajnálhatja
amugy hozzád meg órát lehetne igazítani
Laci,azt azért írjuk le,hogy az 18-as hátsó kerék volt,ami nem könnyíti meg a gumi beszerzését.
Ha én még egyszer sm-et veszek,sztem nem lesz 500 ccm alatt.Ezt megtanultam.
Apraszaki csinálta jól. Csak tényleg azok a kilók... Bár ultrakönnyűnek látszik a motor,amikor a gazdi "kezeli" Mintha egy robogót lökdösne meg rángatna össze-vissza!
nincs még sok minden,de lesz..folyamatosan jönnek a cuccok.nagyon komoly kereskedés/szervíz lesz amúgy..
Köszi az infót! Gondolom nem sok minden van a boltba!
Végigolvastam a bőséges betűtermést!
Annyi hogy én nem tudok kerekezni és mindig befostam attól a mikor véletlenül eljött az eleje a földtől(elég gyakori eset)....
15/42-vel van szerelve 100alatt nem szerette a 6ost! Egyszer néztem meg hogy mi lehet a vége kb. de ez nem mérvadó... egy 600as gikszerel mellém gurult egy srác intett hogy menjek aztán roccs full gáz majd hat és kamillázott mellettem, mert 175 ig mertem de ott durván fosatos amit ott művel a gép...
Meg volt a tuning! Pali elengedte a karbit most olyan amilyennek próbáltad! Amikor vittem a "szobába" akkor tudtam ki próbálni amennyire a kezem engedte de leírhatatlan durva ahogy veszi a lapot két napig folyamatos flessem volt!
de lehet még meg is van az a cucc majd rákérdezek!
Városba árnyékban 17 fok volt!Remélem lesz még hasonló idő 1X 2X...
Aki ma nem tudott menni sajnálhatja