Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kurva szááádattt
Ki az a koph?
Háháááá...tökömet legyen már jó idő és legyen mindenkinek motorja ( KAWA, Tomekkk főképpen !)
Ahhoz meg nem kell elmenni olyan messzire
hááá homokba:-)))
Bütykösgumival vicces lett volna
Te miért nem jöttél velünk soha Lepencére és nézted meg a Koph gyereket, hogyan kell csinálni?!
Ott magyarul és élőben megy a storry:-)))
Érteni értem, mégse megy
Szeva arc!
Mikor motorozunk?
Valami hasonló szart láttam a garázsodba , mint az enyém :-)))
Vagy esetleg egy kis cross?
http://www.youtube.com/watch?v...

Ja itt Hiemer el mondja, hogyan is kellene xD csak értsd meg
Úgyhogy mi?!
kb 99%-ra veszem hogy jövőhéten megyek átvenni Pestre az SM gumamelegítőmet Félsvédtől méghozzá piros színben mert megy az egyéniségemhez és miért? picsa tudja... női megérzés
nem kötelező Tőle venni semmit
nem nem beszéltem vele, nem is ismerem
ha beszopom így jártam... bár az elöttem szólók (is) rácáfolnak erre
Dinsdale-nek a saját véleményem írtam, miszerint SZERINTEM nem lesz gond, így ha kell neki, fizessen, ha meg nem, akkor mondja le, ne várjunk fölöslegesen
Lucas féle írás meg fordított példa akarna lenni, kinek más? (na nem úgy "más" ) Neked? nekem? és aki nem ismeri?
de ne is menjünk bele...
zsirság! örülök hogy izlett !
De legalább a pálinkád jó.... pénteken teszteltük Gödöllőn
nekem ne én csak ugy vagyok itten
Pontosítsunk: Te nem hallottál
Másik fórum(ok)on "ezer éve" szervezkedik, eddig még leginkább csak ő faragott rá a különböző üzletekre - pont ezért és azóta kell előre csengetni a lét, nem átvételkor. Mert ugye az igények rendszerint csak addig tartanak, míg a fizetésre nem kerül a sor...
Én sok sikert kívánok! Őszintén!
hülyén hangzik de én pl " ismerek olyan embert aki ismeri ".. meg itt sportmotoron is nagyon sokan ismerik..
no para szerintem !
Azért szerintem vannak itt olyanok akik rászolgáltak arra a bizalomra hogy nyugodtan rendel tőlük az ember. Erről az arcról meg még senki sem hallott.. Kb olyan mintha én beírnék a gsxr fórumba hogy tudok olcsó sportdobot csak 10 ember kell hozzá!
Nem érted , itt nem arról van szó hogy le akar húzzni. Nem erre gondoltam... Csak az ilyen ügyletekből szokott a végén nagy semmi lenni! Ja a gyerek amúgy meg Svédországban van... Na köszi...
A vége elég baromság lett.... Azért a Luki kicsit más... Őszintén Te már beszéltél ezzel az emberrel, találkoztál már Vele, rendeltél már Tőle máskor is? NEM! Úgyhogy...
háhááá
Lucas mik derülnek itt ki Rólad?!
há Luki a multkor lelépett kínába két póló árával asszondják
már miért ne kapná meg a pénzt? pusztán paypal használat esetén 45 napon belül reklamálhatsz ha nem jön meg a motyó,
én legalábbis megkaptam a paypal számlámra a pénzt (utaltam is egyből az otp-sre) és utána küldtem a csomagot srácnak
de megtehettem volna hogy nem küldöm... persze megint más kérdés hogy ilyenkor milyen jogi lépéseket tehet az ebay velem szemben...
de ez most tényleg bizalmi alapon megy, ezért is írtam hogy az Ő döntése, csak döntse el mert gondolom minél hamarabb ki van fizetve az összes annál hamarabb lesz belőle valami
és a 11 rendelőből csak Dinsdale-ben és bennem merült fel az átbaszás lehetősége... a többiek valószínű ismerik az embert
kb olyan mintha Lucasnak kéne kifizetni előre valamit és jönne 2 "idegen" aki aggodalmaskodik...
Helóka Mindenkinek!

Régen jártam erre gondoltam beköszönök, és ha már itt vagyok hoztam is valamit! Reélem nem sokan láttátok, nagyon ott van a két srác.. készüljetek minnyá itt a tavasz...

Ezt nézd:http://www.youtube.com/watch?v...