a rooftopracing újabb pólóval áll elő. már nyáron meg volt az ötlet, eddig kellet várni, hogy meg is szülessen a dolog. a rooftopracing vízjelezés a pólón nincsen rajta, csak lopósok kedvéért rakattam rá. most kicsit viccesebben, kreatívabban közelítettem meg a motorozást!
Viszont a kinti részen fincsi aszfalt van, bár azt csak jóidőben kötik bele a pályába (tavasszal-nyáron).
Most nyáron mikor be volt zárva akkor jártam ki oda egyik haverommal szórakozni. Fincsi melegben faszán lehetett a lábtartót karcolni.
Most nyáron mikor be volt zárva akkor jártam ki oda egyik haverommal szórakozni. Fincsi melegben faszán lehetett a lábtartót karcolni.
szerintem, keresd meg "foxinredsox" -ot husqvarna ügyben. nagyon korrekt,biztos találtok neked megfelelő motort
Gondolom nem gaz ha 10w60 as van benne. Ami ugye finomabb olaj, ha jol tudom, tehat gyakrabban kell utantolteni.
Vagy boven eleg ha belerakok sima 10w 50 eset?
Olaj term Motorex
nyilvan ha nyuznam palyan akkor 2000 lenne mint ahogy LUKI cserelte.
De sztem ez h max 80 al kergetem. Ilyen idoben, azt se szabalyzason. Boven eleg. Nem is eszi. Most kell majd utannatoltenem egy picit.