Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha jól emlékszem 2 centis a magasítóm. de mivel már nem a gyári smr kormány van a gépemen (ami eleve magasabb kormány), hanem egy exc-é, ezért nem tudom hogy ténylegesen mennyivel is magasabb. az sincs kizárva, hogy pont annyival alacsonyabb az exc kormány, mint amennyit emeltem a kormánymagasítóval...
én 183 centi vagyok, néha az én térdemnek is útban van a kormány.
Dehogynem tudsz, csak akarni kell...
Nincs mese, kell venned egy 950 SMR-t
jajaja az a másik tünet....
de ez így nagyon nem fain
Meg nem fér át a térded a kormány alatt...én sowi kolléga DRZ-jén szembesültem anno ezzel a problémával
Sajnos ma nem tudtam menni............ az a kurva meló
Legközelebb biztos,hogy megyek
na ja erre is gondoltam de olyat nem tudok esztergáltatni
akkor nem a magasító az orvosság, hanem a helyes testtartás
nem tudom hogy elég-e, 30 mm-en agyalok
múlthéten kakucson rájöttem nem kóser ez így, dönteném le a gépet de már nem érem el a kormányt
nekem 15mm van, ha ez valamiben segít, és én 173cm alacsony vagyok.
okés köszi a tippeket valószínű GD féle faragás lesz belőle, 8 rugót nem ér nekem a 2 centi
ám még valami Neked mennyivel van megemelve? kb egyformán vagyunk alacsonyak
húú télleg ma haus van!
nekem is csak egy sima magasítóm van. a legegyszerűbb megoldás amit GD írt!
Bocsi h beleszólok, de egy esztergályos pikkpakk megold egy magasítót fillérekből :)
helló nekem van kormánymagasítóm,nemhasználom.egyszer volt fent,nem tudtam vele menni sehogyse...ha kell szólj,megoldjuk okosba :)
Kell két alu perselyt esztergáltatni (olyan hosszút amennyivel emelni akarsz) meg két annyival hosszabb csavart a gyári helyére azt' víz. Nekem legalábbis így van megoldva. Volt valahol képem is róla de most nem találom...
Ha 20 mm emelés elég akkor esztergáltatni se kell, hanem LC4 blokktávtartót kell venni (ezerpár Ft darabja) és azt beépíteni.
Üdv..

Latmo megint ment a szemelyeskedes meg a szajkarate...

Lassan atszokom vmelyik sorozatrol erre :D ESku jobb mint egy house
Corben! Nekem van mindkettő...
Volt egy 320-as,de eladtam már.
Nem tud valaki bontott KTM 520 veztengelyt és lánckerekét?
hella
Jocó hogy van megoldva Neked a mocin a kormány magasítás? nézegettem boltba de valami 8pénz egy kis fos fémdarab....
De szeretnek egysze egy hetkoznap masodmagammal motorozni egy palyan....
Szia!

Esetleg vasárnap Visonta?
NA fasza volt kakucs...Gecire csak 2-n motoroztunk de yooo volt