ne nézzetek hülyének de súlyra könnyűt vagy hagyjam a supermotozást a fenébe és keressek egyszerűbb mocit? mert a súly nem gond a régi endurom is 160 kilo volt a mostaniak meg mind200kilo felett voltak. Szerintem ha erre gondoltál az nem akadály. A másik dolog mint írtam enduroztam igaz hogy csak egy dr600r-dakaron meg csak 3 évet de menni fog a sm-is. Nem akarok én pálya versenyző lenni csak szerettem az egyhengerest már abból is sm ot akartam csinálni csak nem volt rá pénzem. Meg vissza térnék az alapokhoz mert ezeknél jobb alap nincs szerintem az enduro meg a supermoto szerintem kurva jók. azért írtam hogy milyen tipusban keresgéljek talán a dr-z t lőném ki egyedül hogy az nem kell azt is csak azéért mert sztem túl nehéz lennék neki azonkivül mindegy ami jó hogy ktm vagy berg vagy honda vagy stb....csak hogy mik lennének http://www.hasznaltauto.hu/2846536_vor_503_2002 nekem ez is bejön
Hamiricsi!
Ha erre járnál...
Beszéltünk korábban erről a rozsdamentes nyitott légszűrőházfedélről.
Sikerült szereznem hozzá anyagot(ergó ingyenbe lenne) ezért úgy gondolom egy próbát megér.
Ha lesz egy kis szabadidőd,akkor megtennéd hogy leméred nekem a lenti képen pirossal bejelölt méreteket(elsősorban a rajta lévő "nyílás" méretei érdekelnének,a furatok igazából adják magukat,de ha lemérnéd azok méretét is az fasza lenne)?
Amúgy jól látom hogy a felső részén van egy kis fül hajlítva neki?(gondolom azzal támaszkodik fel a légszűrőház peremére)
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
Bocsi Kakucsosok! :S Rem legközelebb megyünk.. Elég rosszul nézek ki jelenleg is! :S Köhögés megy, erőlét=0..
GYarmatosoknak gratula, rooftop szépvolt az 5. hely! :) GRAT még1x!
Mindegy. Egy szó mint száz én garulálok minden ridernek aki ott ment és maximális elismerés nekik! Talán és is egyszer ha majd úgy adódik még felbukkanok pályán, de egyenlőre nincs normális motorom
a versenyen részt vett a balassagyarmati rock fenegyereke Sugera Bugera egy Pannonia nyergében. nap végére be is támadta Zéé-t gondolom a kinézete alapján azt gondolta azonos szellemi színvonalat képviselnek.
Jaja... ez egy kurva jó endúró! 1X tuti veszek egy ilyet de csak a terepre, sm-nek szerintem nehéz és ormótlan. Persze mindennel lehet mindent, de ez azért mégsem az az érzés lenne
Jó képek.
Végeredménynek is jó lett volna, de a technikai gondok nélkül is nehéz lett volna tartani a többieket. Jó volt a menés, hosszú idő után jó érzéssel jöttem haza.
Nincs
Sokkal több függ a manusztól aki csimpaszkodik a gépen...Vermes a 660-as traktorral is ott küzdött volna az elejében...én meg az akármilyen fasztori racsingbájkkal is utcsó lettem volna a Pannóniások mögött...
nagyon ék alakúra van kopva, ezért minden egyenetlenség megvezette. úgy látszik, kevés volt a futófelület ehhez a "terepszakaszhoz". 5dik végén erősen beszitált, vissza kellett vennem a gázt minden egyenesben, mert ostorzó mozgással haladtam előre, mint valami ős egysejtű
Am maxxximális drakulációm a mai sm-élmezőnynek Bgyarmaton!
Ha erre járnál...
Beszéltünk korábban erről a rozsdamentes nyitott légszűrőházfedélről.
Sikerült szereznem hozzá anyagot(ergó ingyenbe lenne) ezért úgy gondolom egy próbát megér.
Ha lesz egy kis szabadidőd,akkor megtennéd hogy leméred nekem a lenti képen pirossal bejelölt méreteket(elsősorban a rajta lévő "nyílás" méretei érdekelnének,a furatok igazából adják magukat,de ha lemérnéd azok méretét is az fasza lenne)?
Amúgy jól látom hogy a felső részén van egy kis fül hajlítva neki?(gondolom azzal támaszkodik fel a légszűrőház peremére)
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
GYarmatosoknak gratula, rooftop szépvolt az 5. hely! :) GRAT még1x!
a versenyen részt vett a balassagyarmati rock fenegyereke Sugera Bugera egy Pannonia nyergében. nap végére be is támadta Zéé-t gondolom a kinézete alapján azt gondolta azonos szellemi színvonalat képviselnek.
Végeredménynek is jó lett volna, de a technikai gondok nélkül is nehéz lett volna tartani a többieket. Jó volt a menés, hosszú idő után jó érzéssel jöttem haza.
Sokkal több függ a manusztól aki csimpaszkodik a gépen...Vermes a 660-as traktorral is ott küzdött volna az elejében...én meg az akármilyen fasztori racsingbájkkal is utcsó lettem volna a Pannóniások mögött...