Próbálok nagyon visszafogott lenni!
Már küldtem neked mailt amiben leírtam azt hogy amint lesz egy kis időm és eljutok oda hogy levegőszűrőt takarítsak meg fogom mérni!
Egyébként meg ottvan az adatlapomon mindenféle elérhetőség!Miért nem azok eggyikén zargatsz ezzel,miért kell a fórumot ezzel teleírni akérmikor felbukkanok itt!?
Egyébként nagyon szivesen segítek de télleg semmi időm semmire és mint írtad te is majd a télen fogod megcsinálni a dolgot!
Hali!
elhiszem. csak kiváncsi voltam ez segitett e,mondjuk hozzá kell akkor puhítani..:) iagaz én még nem próbáltam,de az biztos,hogy ha túl kemény,akkor szitál,ilyenem már volt . amugy grat mindenkinek,gondoltom toltátok neki keményen :)
Pont ezért írta, hogy ki kell hézagolni a lánckerekeket. Ami annyit tesz, hogy távtartók segítségével, egész a váz felé kell eltolni a lánc vonalát...így már be fog férni...illetve létezik úgynevezett láncvezető alagút, amivel lehet terelni a láncot, bizonyos keretek közt.
NEM fér el a 180-as a lánc miatt,a villa még oké lett volna...!
MERÉSZ PRÓBÁLKOZÁS VOLT NEM?!
Szereztem egy 160-as gumit(mondjuk elég ratyi volt),ami a DRZ-nek BŐŐVEN elég széles!
Azért jó nap volt!
Első körön mindenképpen azt kell eldöntened hogy akkor a pálya- vagy az utcai használat lenne a lényeg. Mert pályára pl. ez a VOR jó volna, utcára viszont felejtős, mert azon kívül hogy a gatyádat ráköltöd a fenntartására, még kurva kényelmetlen is. Szintén ugyanez a tészta az összes Husaberg, meg a többi hasonszőrű krossz/versenyenduro alapú cucc...
Utcára teljesen jó lenne a tegnap belinkelt Honda, vagy egy LC4, Husky TE610, XT660, de ezekkel viszont pályán kell kisebb-nagyobb kompromisszumokat kötni....
Tudtok valamit az öregröl aki Visontán esett?
Állitólag lecserélte a verdáját.
Már küldtem neked mailt amiben leírtam azt hogy amint lesz egy kis időm és eljutok oda hogy levegőszűrőt takarítsak meg fogom mérni!
Egyébként meg ottvan az adatlapomon mindenféle elérhetőség!Miért nem azok eggyikén zargatsz ezzel,miért kell a fórumot ezzel teleírni akérmikor felbukkanok itt!?
Egyébként nagyon szivesen segítek de télleg semmi időm semmire és mint írtad te is majd a télen fogod megcsinálni a dolgot!
Hali!
Akkor reméljük nem jön közbe semmi vasárnapig és tudunk egy jót pályázni.
Vasárnap egy Visonta? Úgy néz ki még az időjárás is okés lesz.
j
De lehet, a héten megírom!
GRATULÁLUNK
Én meg azét írtam,ha valaki DRZ-be próbálna begyömöszölni egy ekkorát,tudja mire számítson!
Azért köszi!
MERÉSZ PRÓBÁLKOZÁS VOLT NEM?!
Szereztem egy 160-as gumit(mondjuk elég ratyi volt),ami a DRZ-nek BŐŐVEN elég széles!
Azért jó nap volt!
Utcára teljesen jó lenne a tegnap belinkelt Honda, vagy egy LC4, Husky TE610, XT660, de ezekkel viszont pályán kell kisebb-nagyobb kompromisszumokat kötni....