Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2en. Még 1 560SMR
Csörögj rám....előtte lehet megyek Hetven/624-nyolc-666
merre mentek meg kik emennek?
koph (és aki szabad)!

Holnap 11 fele mennénk 1 karikát a városban! Ha van kedved összefutni akko írj számot v. p/2777712
Te kis ...
10-15 centit szívesen átveszek tőled jutányos áron
Híjjnye de megjegyezted
az tuti hogy nem úgy ülök ahogy a nagykönyvben megvan írva, de ha nem görnyednék ennyire előre akkor még ennyire se érném el a kormányt nem? az előrébb ülök dolgot meg próbálgattam de úgy meg méginkább beleér a térdem a kormányba, kivéve ha nem behajlítva, hanem előre nyújtva támasztok, de azt meg bizonytalannak érzem, szóval.... nem egyszerű a 195 centit ráhajtogatni a gépre...
de hát ez van, majd lesz valahogy, olyan még nem volt hogy nem volt sehogy
Egy tanult fórumos szerint, addig te itt senki vagy, amíg nincs kitöltve az adatlapod. Ergó, egy senki ne dumáljon nekem.....
De szombaton Kakucsra gyere !Vasárnap nekem gyerek progi van úgy hogy Visonta kimarad
ott lesz most a bandázás
mindenki Visontára megy vasárnap? lehet nekem is oda kéne mennem?
Szia
Gyere vasárnap Visontára.Nyomunk egy derbit
Kakucs tartom.ott a helyem!
Figy GD, mégha te jársz is utcára esőben motorozni, tőlem vegyél szlikket jó jobban jársz mint a fos utcai gumikkal!?
Be is rakom csak neked!
Te viszont hanyagold már a mondataid végén a pontpontpontot, tisztára offolod vele a forumot, nemtudsz rendes kijelentő mondatot írni vagy mi?
Miért, a slick az esőben, hidegben jobban tapad mint az utcai gumi? Muhaha...
Mé hol veszel ennyié utcai gumit, pláne ami úgy tapad?
Valaki szombat Kakucs v.Bp.?
Mert minnnyá berakja az eladó gumijait...
Mert vizen mokas.
Utcára mi a f.sznak?!?
Csak a szlikkk
Sziasztok!610sm-re milyen gumit ajánlotok városi hőbörgés-pici túra kombóhoz?Köszi !
Ebben Lukinak adok igazt.. Ha nem görnyednél ennyire előre, akkor kényelmesebben elérnéd a kormányt... Bocs de a fotón is ez látszik és láttalak már menni Ülj egyenesebben kicsit, közelebb a kormányhoz.. Nem túl kényelmes de hasznos lehet
Frankó délután megcsörgetlek.