Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csináljatok majd képeket,vagy valami
akkor lehet hogy megmaradsz ,majd a motorzás meggyógyít
Jaaa az más! Pedig ahogy olvasgattam sokan leszünk. :)

Nah nem duplázok! Nem hiszem h az mert lázam nincs, és a fejem sem fáj!
h1n1?
a motorhurcimbszás nem akadály,jó kis futóm van
csak jövőhéten versenyem van,nem nagyon fér bele most a motorzás sajnos...
Ja, tényleg...a nagyon öreg gumim van dimenzióban...
Nem tudom.. Orvos nem látott még :D Am köhögés, orrfolyás, gyengeség :S
Ha Gödöllőig feljössz(felhozod) a mocit akkor onnan elviszelk Visontára! Persze a hazaút megint egyéni lenne! :)
vagy másik téridőkontinumban
egyébként mi a bajod?
basszus de én csak hülyéskedtem
pedig lenne kedvem megkülddeni kicsit ezeket a titánszelepeket visontán is
Ha minden jól megy és meggyógyulok megyünk mi is Vega-val! :)
De vasárnap vasszelepes nap lesz...a titánszelepes hasbeszélők másik napon mennek...
lehet hogy én is elmegyek vasárnap
gyere Te is a szaroddal
dej ó egyeseknek...
Holnap valaki kakucs?
ÁÁÁÁÁ ez tényleg nagyon durva.....
Na látom király volt a gyarmati balhé..gratula mindenkinek....
Basszus ez NAGYON DÚRVA! Ilyenkor jövök rá hogy mekkora egy fostalicska szar motorom is van
én is megyek, és viszem a lencsét!
Azt ami a műhelyedben állt? vagy az egy másik
jók voltatok
Ugyanez a metodus szamos mas dologban is tukrozodik. A sportmocikra nem azert csinalnak okadek kipufogot, hatso traktust es indexeket, hogy jobb legyen a gazreakcio, hanem hogy el lehessen adni a meregdraga kiegeszitoket. Vagy mas pelda: van egy jo sportmoci, atfaragjak a blokkjat nakedbike-nak. Anyu eletere eskusznek, hogy direktebb lett a reakcio, nyomatekosabb lett a blokk, egyenletesebb es erosebb kis fordulaton. Aztan raulsz a Z1000-re, a CB1000-re, vagy az FZ-1-re es egy alul-felul gyengebb, nyomatekszegeny szart kaptal, ami raadasul tobbet fogyaszt, mint a sportmotor valtozata. Miert? Hogy vagy vedd meg bele a tuningszettet, vagy megiscsak vedd a sportmotort, ami dragabb. Legalabbis mast nem tudok elkepzelni indoknak, mikor egy eredetileg jo blokkot nagy fejlesztgetesek utan jol elb...nak. Ha nem nyulnak hozza, akkor raforditas nelkul lehetett volna jo, igy plusz fejlesztessel lett rossz. Kizart, hogy ez veletlen lenne.
Jól beszélsz

Kb. ugyanez a szisztéma amúgy az aluváznál: a felhasználónak leginkább csak hátrányt jelent, mert sérülés esetén gyakorlatilag csak cserével javítható, a gyártónak viszont valszeg még megtakarítása is keletkezik, mivel az aluvázak gyártása jobban gépesíthető mint az acélcsövek hegesztése (de ebben azért még várnám a tanultabb/tapasztaltabb kollégák véleményét is)

Akkor találkozunk.
Nem voltam...de vasárnap szerintem Visonta lesz belőle...