Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezért nincs értelme arcoskodni...meg kell hallgatni minden tanácsot, és minden ember leszűri magának belőle a saját verzióját, és úgyis azt csinálja...az okos ember meg más kárán tanul...
Még képlékeny a hétvége. Lehet, hogy szombaton megyünk, de lehet, hogy Husky tesztnap lesz belőle. Ha megyek, és lesz hely a kocsiban, akkor tudok vinni...
télleg érdekes egyébként
bár én már megszoktam,hogy mindenki mást mond. nekem még sajna nincs saját tapasztalatom,de majd lesz idővel,és akkor el tudom mondani mi a csízió lehet ,hog okba fog kerülni,de lehet ,hogy nem,majd az idő eldönti
én tegnap csak azt mondtam,amit hallottam,illetve tanácsoltak. maga az,hogy titánszelp lesz a motormban,ez biztos,mert én,és faterom abba hiszünk, hogy ami gyárilag benne van,az úgy jó, ahogy van,nem érdemes másra cserélni....az más kérdés,hogy valóban mennyi üzemórát fog kibírni.addig még van1-2szezon,majd kiforrja magát ez a dolog
Sziasztok!

Vasárnap mi is megyünk visontára g.gabival.
Giraffe!Beszéltünk gumikról van rá lehetőség hogy Visontán vásároljak tőled?
Fehercapa: Versenysport=titánszelep=EVOLUCIÓ.Ha ez nem lenne még mindíg a csühögő gőzgépeken közlekednénk.Olyan ez mint a háború ahol a technikai fejlődés szédületes iramban folyt, és persze utána békeidőben a civil életben is hasznosították az új technológiát, lásd:légi közlekedés, űrutazás stb.Idővel minden olcsóbb lesz ha beérett és általánossá válik. Lehet 5 év múlva a titánszelepet istenítjük hogy milyen olcsó.Mindenesetre szerintem a versenysport nem pazarlás, még ha annak is tűnhet nekünk.
Persze ez csak az én vélaményem.
Érdekes, hogy a lacika_kjc és a Jocó által képviselt hozzáértői kör most ellentmondásba keveredett...
mivel 17"-os a hátsó kerék (gondolom) is, így ha elől elfér, akkor hátul is...nézd meg az osztókört, és akkor megmondom, hogy ez jó-e hozzá.
Bocsanat az ejszakai durva szohasznalatert :S

De ez tenyleg nonszensz , hogy itt egy ket ember milyen hisztit tud rendezni bizonyos kerdesekben...

Akinek meg nem inge , ne vegye feL ;)

jo mocizast mindenkinek... En is indulok , korbemotorozom a varost!
Csáó!

KTM LC4 640 SM 2004 re sportdobot vennék, összekötő csővel.

Ha tud valaki jelezze! Ne csillagászati áron! ~kb 50e ft-ig.

Köszi!
Hello! Csak a munka ezerrel. Kevés időm jut motorozni, a napokban az Intrudert is elkedem átalakítgatni, hogy tavaszra készen legyen. A DRZ-re most kevés időm jutott. Egy napot terveztünk Mpócsra, de foglalt volt a pálya.
az én véleményem az, hogy az olyan supermotosnak mint én is (hétvégi/hobbi) teljesen mindegy hogy titán vagy vas a szelep, nem ettől fogok rosszabb köridőt menni.
amúgy én biztos nem fogom kicserélni az előírt üzemóra után a titánszelepeket (ráhúzok jópár üzemórát), viszont ha cserélem akkor vas szelepeket fogok berakatni.
Mivel nem értek hozzá, ezért csak a hozzáértők véleményére tudok hagyatkozni.

peace
na mi van már veled, te elveszett motoros?
Te, mint hozzáértő, létezik, h van olyan 310-es, amit felpattinthatok az SXV hátsó agyára?
(És, ha lehet, ne kezdjünk vitába, h túl nagy lenne hátra a fékhatás! )
Van nekem is egy 310-es hullámos, és egy 310-es Beringer...
Tudod mit, hiszek Neked. Add fel szepen postan, emailben nyomom a postacimet. A legyszives a hugom miatt maradt ki, amiert viszont pocsrugas lesz.
Vega, rosszul emlékszem, h volt egy eladó féktárcsád?
Montam ,h 125ös sportmotorral vertek vele 10-20kört a ringen, de van még az oldalán, h sztem neked cirka 3 olyan napot kibír, mint a multkori Kecsón.Ha olyan vizuális tipus vagy ,rakok be neked képet csak találjam meg a fényképezőmet
Am a hugod megérne akár két pár gumit is ,
Hogy mennyi sertodos fasz van ezen a forumon... Bakker ez egy forum ahol az ember leirhatja a velemenyet. Szanalmas , hogy nehany ember elet halal harcot viv 1-2 kerdesben...

Titanszelep vs vas szelep vitaban meg tenyleg az a velemenyen , hogy a motorsportban nyilvan indokolt a titanszelep es a hozzavalo szeleprugo hasznalata. Lehet , hogy a foldi halando nem veszi eszre a kulonbseget a hetvegi motorozasok soran es szamit neki mennyit kolt a motorjara, a versenysportban iszonyat penzek vannak es aki ott versenyez igenis erezni fogja a kilonbseget... Ennyi.

Erre jo pelda a ceg is ahol dolgozon. En nem tudnam megfizetni azt a technikat ami bent van, viszont mivel havonta tobb mint 50 milliard dollar a bevetel lehet , hogy nem a fejleszteseken es a munkaeszkozokon fognak sporolni amivel dolgozunk...

Azt hiszem eleg ertheto amit leirtam.
Peace

Jo8
Allapot? marmint a gumie... Hugomer' meg szamolunk.
Lényegre törő voltál Zé Papa!
Dunlop D209Gp 3008 gyártás 758keverék e110/70-17, h150/60-17 ,a pár 12péz postával, ha értejössz kevesebb, a hugodat hozzad máskor is