Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hoppá-hoppá! leggyorsabb versenyben megtett kör: Kiss-Jakab József, alias kissjoco44

De Te legalább a pálya felét egykeréken teljesítetted volna.
Jó! Nagyon jó!
Ezek tények! Miért nincs igazam?
Ne kezdd már megint...Te rosszabb vagy még nálam is
Mi nem stimmelt vele?
De nevetségesen néztünk volna ki a hulladék utcai géppel ebben a mezőnyben
most már tudom, hogy sajna az első gumival volt a gond. de ebből is tanultam nagyon sokat.

az egyszer biztos, hogy hatalmasakat mentünk!
Hányás...
Az eheti 77 óra melómmal legalább a dobogóra jó vagyok?
Gratula Nektek srácok, nagyon állatul mentetek, borsókázott a hátam a keresztbecsúszásoktól ...
Luki koma, nehogy el legyél már kenődve, hogy első versenyesként 5.(!) lettél ! Más örül, ha körbeér egy ilyen "endurópályán", minden tisztelet azért, ahogyan mentetek, nagy szó, hogy ilyen körülmények között nem történt SEMMI baleset ! Fasza volt a mai nap!
Előzetesként itt van egy eredménykép, a többi képet majd holnap töltöm fel, az asszonykámmal is foglalkozni kell
De jó egyeseknek.....
Az első kör első komolyabb féktávja
Ahogy a barátaimmal viccesen szoktuk mondani:
"...üdv a klubban, állj a sorvégére..."
valóban nagyon jó kis nap volt tesó! jó kis csapat jött össze, és nagyon minimálisak voltak a különbségek! a pálya nem éppen a supermotosoknak lett kitalálva, de ettől függetlenül tetszett. asszem ha a visontai csiki-csuki pályához hasonló lett volna, akkor jó pár ridert (köztük engem is) megfingattál volna!
de szerintem mindenki nagyon jól szerepelt, és hatalmasat motoroztunk!
jóéjt!
Sziasztok!

Hatalmas gratuláció minden versenyzőnek Luki, Zrider, Jocó, Mutant és a többiek akik ma részt vettek a balassagyarmati versenyen.

Jocó olyanokat csúszott keresztbe, hogy öröm volt nézni!
Gratula nektek!

Valamit majd láthatunk képekben is a mai napotokról!
csodálatos volt a mai nap Balassagyarmat-on. Egy igazán jó hangulatú versenynek lehettünk résztvevői. Előljáróban elmondom, hogy Kiss Jocó 2dik helyezést ért el! jómagam 5dik helyre tudtam behozni a vasat, sajna elgumiztam nagyon a gépet.
Tudom Albi!

Én is 6-7 napokat dolgozok, utána egy nap motor aztán megint meló. Nem tudom kipihenni magam, de legalább a motorozás nem marad el. Majd télen ráérek pihenni.
Tényleg király volt! Egy élmény volt veletek gululni.
Szia Foxi!

Sokunknak ez a gondja hogy meló, meló és nem sok idő marad motorozni! Nekem mindig ünnep ha tudok gurulni egyet! Örülök hogy azért motorozgat!
A mai Kakucs nagyon szuper volt.
Sm Lala és Dió, örülök, hogy tudtunk együtt gurulni.
Szia. Sorry,hogy nemvoltunk kint,Peti lebetegedett
Szia Albijam!

Ma Kakucson találkoztam Andival, lejött meglátogatni minket!
Sokat nem tud motorozni mert dolgozik ezerrel.
Holnap valaki kakucs? mi 10 fele már lent leszünk!