Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én már szívesen megszabadulnék tőle Ennyi szívás után...
MICHELIN 16/63R17 18000Huf 29 A keverékű
Maxxis 12/80R420 15000Huf S keverékű eladó.
Párban 30000Huf.
További 420-as soft Dunlop 456 KR 106 15000Huf Kitünő állapotban.
Ezt én is megtudom erősíteni!
Ez tényleg jó kérdés...
Szia.
Nagyon szépek a mi motorjaink, egyáltalán nem fostalicskák. Jöjön ide és ebbe a ki.....ba.....országba ahol egy rendes alkatrész kereskedő nem tart készletet, mindenki csak rendelget és mi meg kifizetjük azt a ku....va sok szart amit beigérnek. Elmegy a pénzünk, meg a kedvünk, a szép motor épitéstől.
Kint meg leültetnek, megkinálnak, és úgy veszik ki a pénzünket hogy észre sem vesszük, amikor kapunk egy kurva ütős gépet. Mennyien vagyunk mi supermotósok? Odakint ahol lenyugszik a nap, egy faluba többen Motardoznak mint mi egész magyar földön.
Fingom sincs ezt most minek írtam le
Stimmel.
Igen. Es ez az en privilegiumom.
Miért, csak reggel hugom, este meg.... na jó, vicc volt...
a zöld kawás,és egy szürke r6os biztos láttad őket,ügyesen megy nagyon mindkettő,és jól áll nekik a bőrruci
Annyira nem, de kar, hogy a hugom... Na lekopni....!
Miért, tényleg olyan jó csaj?
Melyik az a ket leanyzo? (Nem Zrider, egyik sem a hugom!)
Nekünk azt mondták Kecsón az időmérőre, vagy 500 pénz, vagy lerakjuk a jogsit, személyit stb. addig míg használjuk és akkor ingyé van.
Na látod, ennyit tudsz. Szart kavarni...mint a 8 éves gumival...
amugy nem mindig kell bérelni,a múltkor kaptunk ingyen, a két motoros csajnak kellet puszit adni érte jó biznisz volt
Ez a veletek kissé magas volt? Mi közöm volt a motorodhoz, őszintén? Nem is láttam...kapjál már a fejedhez öcsi, mielőtt ezeket a magasröptű dumáidat lenyomod itt!
tudtam eddig is,ki mástól venné Attila a cuccokat meg mondta is párszor,hogy ez meg ez tőled van....
az más kérdés hogy soha többet nem csináltatok veletek semmit, sajnos ezt is saját bőrömön tapasztaltam
röhej volt az egész,de már elfogadtam,beletörődtem...nincs harag köztünk szerencsére
Igen, tudom, hogy van berelheto merocucc. Csakhat gondoltam Te is csinalj valamit, ne csak a szadat tatsd. Tiplizni tudok egyedul is, abban nem kell segitened.
én is takartam a múltkor,benne van
amúgy transzpondert lehet kérni,és akkor kinyomtatják mindig az összes kört. futóművet is tudok állítani,de csak másét,volt erre egy nagy sztori
yamaha csabinak elkezdtük tekerni, a végén már 3an tekertük mindenki másfelé,és azt se tudtuk mi hol volt de a legnagyobb,hogy jobb lett neki,valami isteni szerencse folytán dőltünk a röhögéstől
Köszönöm szépen Luki!
Ja tenyleg, bocs! Mondtad, hogy kecskemeti vagy! Persze, hogy segithetsz akarmiben. Felulhetsz a mocimra es mehetsz vele etalonkort, meg merheted a koromet, meg allitunk futomuvet, meg hivhatsz mentot, mikor megint eltaknyolok.
De jó is lesz!
Most már igen...