Nem, sajna nem. Akkor tudnék lopni, csalni, hazudni. De neked is megadom azt a ziccert, mint amit az ujonc30-nak. 20/914-7321 a számom, hívj fel, és megbeszéljük, hogy mit nem értesz...
Sokat gondolkodtam azon hogy mi ez hogy jön egy nick és oszt szoroz kivon senki nem tudja miért?! Meg unalmas is a mikor megy a találgatás, baszakodás....
Régebben ilyen nem volt itt!
Egyébként Farkaskoma igazad van!
Hosszúnyakú te meg ne akard megmagyarázni az ismeretlen nickeknek Ők úgyis jobban tudják!
de te is jo nagy hulye vagy, hogy ugrasz az ilyenekre... szard mar le , kit erdekel, hogy akarki jobban tudja...
motorszerelo vagy baszdmeg, meg szep h mindenki toled kerdezi... en is toled kerdeznem... itt vagy mar 1000 eve. Erre hagyod, hogy vmi senkihazi felbasszon? en csak mosolyognek ezen, es sztem a tobbiek is ezt teszik, nem veletlen.
aki itt van mar regota ugyis tudja, hogy mi a szitu
Csak azért írtam a kérdésedre, mert feltételeztem hogy kézrátétellel vagy gondolat átvitellel tudodhatod mi lehet a baj(különben neki válaszoltál volna,nem nekem írsz)... amikor "célszerszám" gyanítva persze tolómérő lehetett és még abban sem biztos, hogy hol méri és hogy jól e,amit maga is elmondott.Erre írtam hogy megsem álltad,hogy ne szólj be,ahelyett hogy neki segítenél,írnál az persze egyszerű lenne. Az ovál hónolás dologra meg inkább nem reagálnék.
Kata! Sűrgősen állj le a tudatmódosító szerek használatával, ha ilyen hülyeségeket beszélsz...én és a több nick? Én legalább merem vállalni magam, veled, meg a nyafkával ellentétben...
Most ettől a szakmai halandzsától nem estem ám kétségbe...ha hordós egy kopás, akkor az alsó és felső holtpont közt félúton a legnagyobb a kopás mértéke. Gondolom láttál már hordót....
Szoktak úgy fúrni, hónolni hengereket, hogy szándékosan kúpos. Ez a hőtágulás kompenzálása miatt történik...
Hagyd rá. Ez egy ilyen beszólogatós okoska.
Hallod de itt még visszafogott az MI portálon küzd egy ujonc30 nevű felhasználóval, több nikket használva. komikus nagyon.
A henger furata normális kopás esetén kúpossá válik,
az elégtelen kenés miatt a furat hordóalakúlesz, a kopás nem egyenletes a henger kerülete mentén hanem főleg az oldalirányúerők irányába kopik.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husqvarna/husqvarna_sm_
610-3319971 Jó napot urak kérnék egy yvéleményezést a motorrol ki mit mond milyen ez a tipus köszi
Felétek hogy nevezik x furatú,kerületű az egyenletes henger fal mentén mérettől való eltérést,kopást erőhatás mentén,vonalán(szoknya)? Igazán kiváncsivá tettél,vagy csak kéztetést éreztél beszólni
Giraffe, ha jól sejtem te szerelsz is motorokat ugye?
Valamikor még az ősz folyamán át tudnád nézni az SC-met?
Karbit beállítani, futóművet hozzám hangolni, olajat cserélni, légszűrőt takarítani, meg átnézni, hogy milyen állapotban van.
1000 km múlva lenne esedékes az olajcsere ugyan, de ha jó árat mondasz elviszem még idén.
Régebben ilyen nem volt itt!
Egyébként Farkaskoma igazad van!
Hosszúnyakú te meg ne akard megmagyarázni az ismeretlen nickeknek Ők úgyis jobban tudják!
te meg szerintem es az itt levo szokas szerint, amig nincs kitoltve az adatlapod egy SENKI vagy itt a forumon.
Ha kitoltod es vallalod az ARCOD - onnatol kezdve lehet beszologatni es velemenyt mondani
motorszerelo vagy baszdmeg, meg szep h mindenki toled kerdezi... en is toled kerdeznem... itt vagy mar 1000 eve. Erre hagyod, hogy vmi senkihazi felbasszon? en csak mosolyognek ezen, es sztem a tobbiek is ezt teszik, nem veletlen.
aki itt van mar regota ugyis tudja, hogy mi a szitu
de ez csak olyan kulso eszrevetel ...
na peace
Nagy szavak aztán semmi. Te politikus csemete vagy?
Szoktak úgy fúrni, hónolni hengereket, hogy szándékosan kúpos. Ez a hőtágulás kompenzálása miatt történik...
Hallod de itt még visszafogott az MI portálon küzd egy ujonc30 nevű felhasználóval, több nikket használva. komikus nagyon.
A henger furata normális kopás esetén kúpossá válik,
az elégtelen kenés miatt a furat hordóalakúlesz, a kopás nem egyenletes a henger kerülete mentén hanem főleg az oldalirányúerők irányába kopik.
610-3319971 Jó napot urak kérnék egy yvéleményezést a motorrol ki mit mond milyen ez a tipus köszi
Ilyenkor mivan ha alul van elkopva 0.07-et? Kössz!
Olyankor mivan, ha a henger felül alapméret, alul pedig 0,07el nagyobb?
Valamikor még az ősz folyamán át tudnád nézni az SC-met?
Karbit beállítani, futóművet hozzám hangolni, olajat cserélni, légszűrőt takarítani, meg átnézni, hogy milyen állapotban van.
1000 km múlva lenne esedékes az olajcsere ugyan, de ha jó árat mondasz elviszem még idén.
zsír a videó,már megnéztem 2szer