Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát apám, ez a pálya nem valami nagyszám.
hol itt az élvezet? egyenes lassító egyenes lassító
nekem nem kell megfelelni!
Itt nézz körül Kecsóval kapcsolatba: Kecsó
Ismégt OFF

Kérlek töltsd ki a kérdőívem, ha már utaztál Malév járaton és elmúltál 20 éves!
http://www.kerdoivem.hu/kerdoi...

Szakdolgoza
tomhoz kell a kérdőív és sürget az idő

Nagyon köszönöm azoknak, akik eddig kitölötték!
Azert Neked sem egyszeru megfelelni latom.... Azon vagyok, hogy eljussak palyara, de szombatra nincs semmi egyelore. Vasarnap meg nem er ra a haver.
Reggelt!
Valaki ma kakucs?
Mi már délelőtt lent leszünk.....Akinek van kedve jöjjön!4
RTR!
nem kell mártírt játszani, hanem irány a pálya tapasztalatot gyűjteni. ha majd személyesen megismersz mindenkit meg fogsz békélni!
Elnezest kerek mindenkitol, ha megzavartam a SuperMoto forum legkoret. Ami nektek osszevissza, abban nekem van logika. Nekem nincs SuperMoto tapasztalatom, azutan kezdtem el ezt a motort hasznalni, hogy a sportmocit elloptak. Soha korabban nem ultem ilyenen, testkozelbol se nagyon lattam. A csapatbol senkinek nincs ilyen motorja. Teljesen egyedul motorozok, mert a tobbiek vagy lassabbak a kismotorokkal vagy gyorsabbak a sportmocikkal. A kornyeken csak egy valamirevalo szerpentin van, de az is tul gyors a supermotonak. Nincsenek placcok, lezart utak es hasonlok, mindent sajat magamtol "tanultam". Gondoltam ha megvitatunk par dolgot okosabb leszek, de azert kar vitatkozni hogy hulyenek legyek nezve. Akkor jobb a bekesseg.
Es talan a hetvegen ujra palyazunk egyutt. Megtudtal valamit a Kecsoringrol? Szombatra van opcio?
És hol ismizted meg őket? Telcsiszámuk van?
Szia. Ha érdekel tudok adni egy BP-i telszámot akik nagyon profik tűrhető árakkal! Nekem vxr200as hengerét perselyezték, és a szelepszárszimiket cserélték, + szelepek csiszolása stb. mindezt 35ért. Mindent ők szereztek be!
jójó csak azt se tom itthon mennyi és egyszerűbbnek láttam ide írni,mint keresgélni.érted...
De az egyszerűbb nem mindig jobb,mint tudjuk.
Akkor tőle kell megkérdezni, ér-e annyit a feje...
neeem
Nekem ilyen van
ismerősnek kén'
Mennyit ér neked a fejed?
Nekem a sajátom 100-at tutira nem
Meg én nem is igazán látom hogy ezen a bilin a márkanéven kívül mi is kerül ennyibe...de persze én csak pofázok össze-vissza (ahogy már többen is megmondták itt)...
Kár basztatni míg nem ismered ezt a formát Az irományai nem egyszerüek, de párszor pályáztunk együtt, és nekem volt , h kört adott
ja,új.
Hali
TLD fanok!
100ért megéri az SE2 history yell?2010-es ugyebár.Karbon-kevlár stb
nem gond ok vasárnap találkozunk
Én csak vasárnap érek rá, akkor majd ott. Multkori video nem lett semmi!
mi lent leszünk szombaton már ujabb 2 napos buli
GD is hasonló(bár szűkszavúbb) Csak őt már megszoktuk... Bocs Danika