Elnezest kerek mindenkitol, ha megzavartam a SuperMoto forum legkoret. Ami nektek osszevissza, abban nekem van logika. Nekem nincs SuperMoto tapasztalatom, azutan kezdtem el ezt a motort hasznalni, hogy a sportmocit elloptak. Soha korabban nem ultem ilyenen, testkozelbol se nagyon lattam. A csapatbol senkinek nincs ilyen motorja. Teljesen egyedul motorozok, mert a tobbiek vagy lassabbak a kismotorokkal vagy gyorsabbak a sportmocikkal. A kornyeken csak egy valamirevalo szerpentin van, de az is tul gyors a supermotonak. Nincsenek placcok, lezart utak es hasonlok, mindent sajat magamtol "tanultam". Gondoltam ha megvitatunk par dolgot okosabb leszek, de azert kar vitatkozni hogy hulyenek legyek nezve. Akkor jobb a bekesseg.
Szia. Ha érdekel tudok adni egy BP-i telszámot akik nagyon profik tűrhető árakkal! Nekem vxr200as hengerét perselyezték, és a szelepszárszimiket cserélték, + szelepek csiszolása stb. mindezt 35ért. Mindent ők szereztek be!
Mennyit ér neked a fejed?
Nekem a sajátom 100-at tutira nem
Meg én nem is igazán látom hogy ezen a bilin a márkanéven kívül mi is kerül ennyibe...de persze én csak pofázok össze-vissza (ahogy már többen is megmondták itt)...
hol itt az élvezet? egyenes lassító egyenes lassító