Felmentem Dobogokore az egesz napos eso utan, vizes volt a palya. Jellemzoen 3 fajta aszfalt van arrafele. Vadi uj fasza, regi rucskos, feheraszfalt foltokban. Utobbi ketto annyira csuszott, hogy ilyet meg soha eletemben nem tapasztaltam, meg sportmotorral sem! 4. negyedgazon porgott a kerek es folyamatosan farolt minden kanyarban. A csodas Heidenau gumim segitett a jatekban. A foldut nem csuszik ennyire es kaparva is jobban fog. Nagyon tanulsagos volt.
Hamiricsi!
Ha erre járnál...
Beszéltünk korábban erről a rozsdamentes nyitott légszűrőházfedélről.
Sikerült szereznem hozzá anyagot(ergó ingyenbe lenne) ezért úgy gondolom egy próbát megér.
Ha lesz egy kis szabadidőd,akkor megtennéd hogy leméred nekem a lenti képen pirossal bejelölt méreteket(elsősorban a rajta lévő "nyílás" méretei érdekelnének,a furatok igazából adják magukat,de ha lemérnéd azok méretét is az fasza lenne)?
Amúgy jól látom hogy a felső részén van egy kis fül hajlítva neki?(gondolom azzal támaszkodik fel a légszűrőház peremére)
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
hello, gyertek vasárnap, én úgy néz ki kint leszek egész nap motorozni egy yamahás sráccal, meg remélem kijön Csabi is (smr560) . mind a ketten villámgyorsak, megéri velük menni.
Térkép már van hogy merre lesz a pálya?
Nagyon kíváncsi vagyok rá!
Az összes ismerőst és kolégát ezzel a versennyel izgatom már egy hete aztán jó lenne már átbeszélni hogy mi merre lessz.
Köszi!
Most beszéltem a visontai pálya, egyik tulajdonosával. azt mondta, hogy a szombat az budapest gokart bajnokság, a vasárnap az még függő, mert egy autós társaság foglalni szeretné, de eddig még nem tettek le pénzt. holnap újra hívom!
Azt nem tudom, mert Visonta eseteben csak a szombatot kerdeztem (elnezest, megtevesztoen irtam). Erdemes hivni oket a het masodik feleben, mert nem fix a Go-Kart porgram. Allitolag a naptarban szerepel szombati Go-Kart verseny, de az illetekes Go-Kartosok meg nem jeleztek vissza.
Tokol, Lachaza milyen? Semmit nem talalok roluk a neten. Kecskemet?
ahha most már látom itt feljebb hogy róla van szó! akkor sikerült lecserélnie a kis 250F-et! anno még tőlem vette volna meg az SM szettet de nem tudtuk befaragni neki
kulcscsontjára meg figyeljen és ne hagyja hogy a dokik félvállról vegyék,mert akkor úgy jár ahogy én! minden jót neki és jobbulást
Énis csodálkoztam, mikor mondta,h te fémfékcsövet mondtál neki...
Én azért írtam, mikor érdeklődtél, h nekem van egy GYÁRI.Az meg, ugye nem fémhálós. No, vidd el nyugodtan, ha joo, akkor jo, ha nem, akkor visszaküldöd, no para.
Neked is további gyógyulást mint az Öreg Dudinak!
Sajna csont törik, de figyelj oda mert az orvosok is elba...... kezeld magadat ha tudod!
Hol és hogyan estél el?
A minden sérülés nagyon rossz főleg ami már törik vagy szakad! Én ezt tudom, mert sajnos elszabtam a vállam! Műtét meg drótok és még mindig van 4-5 hét mire kiszedik...!
Ugyan azt a hibát követtem el mint Luki! Ártalmatlan helyzetből, csak egy kis gurulás... a recept bütykös gumi plusz aszfalt plusz első fék kontra aszfalt!
Helló Fiúk!
Nagyon jó volt a Visontai gurulás! Lucki,Sanya nagyon nyomtátok!
Dudinak a nagy öregnek mielöbbi gyógyulást!
Tudjátok másodjára ült a motorján és a hátsó gumit ha nem cseréli le akkor nincs az a nagy perec!
Várunk vissza öreg!
Felmentem Dobogokore az egesz napos eso utan, vizes volt a palya. Jellemzoen 3 fajta aszfalt van arrafele. Vadi uj fasza, regi rucskos, feheraszfalt foltokban. Utobbi ketto annyira csuszott, hogy ilyet meg soha eletemben nem tapasztaltam, meg sportmotorral sem! 4. negyedgazon porgott a kerek es folyamatosan farolt minden kanyarban. A csodas Heidenau gumim segitett a jatekban. A foldut nem csuszik ennyire es kaparva is jobban fog. Nagyon tanulsagos volt.
Ti hogy mentek vizen?