nekem elforrt a dot 4es mert a gyári főfékhenger volt rajta meg ugye a nagytárcsa és így máris nem érvényes a szervízkönv duma..
ugyhogy beletettem az ötöst amit Luki adott
azt nem vágom hogy miért enni meg a szimeringet ..
hátsófékem ugy felforrt hogy megszorult és egy métert sem tudtam sehová tolni a gépet pócson a pályán, első meg beesett stoppie gyakorlás közben
aztán mindkettőben lecseréltem az olajakat 5re azóta zsear
5 os kell vagy az amit a szervizkonyvben irnak. Ha nem belevalot raksz bele, megeszi a szimeringet.
Am van vmi taktikatok , hogy mikor jo a lancfeszesseg?
Crossnal vagom h mennyit kell rahagyni, de sm nel nem. Vagy itt is hasonlo. Ott ugy volt h ha 4 ujjam alafer ahhoz kell allitani. Viszont a ktm konyvbe mm e adjak meg meg hosszaban kell mericskelni. Talan van ennel egydzerubb modszer is?!
Oke! Mostmar nagyon remelem, hogy eljutok oda! Na ha ennyit palyazol, akkor szerintem mar visszafiatalodtal es most kapok a pofamra. Ram ferne, mert a szam az nagy. De megigerem, hogy kokszon megyek!
szeva ne agodj nem vagy egyedül csoró személy szerint én is küzdök hogy legyen rá lecso de tudod mit szard le nincs is jobb visszont amikor hajthatunk és ez számit
Ne foglalkozz vele haverom! Nyomd csak ezerrel és ne törődj mit mondanak mások! Én már nem pályázok többet, de mindenkinek nagy respekt aki tolja! Tuti vmi gyökér az arc
ugyhogy beletettem az ötöst amit Luki adott
azt nem vágom hogy miért enni meg a szimeringet
hátsófékem ugy felforrt hogy megszorult és egy métert sem tudtam sehová tolni a gépet pócson a pályán, első meg beesett stoppie gyakorlás közben
aztán mindkettőben lecseréltem az olajakat 5re azóta zsear
Am van vmi taktikatok , hogy mikor jo a lancfeszesseg?
Crossnal vagom h mennyit kell rahagyni, de sm nel nem. Vagy itt is hasonlo. Ott ugy volt h ha 4 ujjam alafer ahhoz kell allitani. Viszont a ktm konyvbe mm e adjak meg meg hosszaban kell mericskelni. Talan van ennel egydzerubb modszer is?!
mert ugy jársz mint én
ez tényleg kreténség.
Ott lesz öregapád is
Kakucsban az nem tetszik (latszolag, bar meg sosem voltam), hogy szinte vegig kanyar, nem nagyon van fektav. Vagy tevedek?