Nagyon YOOO vollt Luki a mai nap....Hát igen Én is összeakadtam ma 2 sráccal De szerencsére nekem nem lett perec..Dudinak jobbulást, elég szarul nézett ki ahogy ott feküdt a pálya közepén hátratekert kézzel Én is nagyon élveztem a gurulást, köszi mindenkinek aki kint volt!READY TO RACE::::::::::::::::::::::
meg volt a mai visontázás. készült mozgókép anyag is koph kolléga jóvoltából. remélem hamarosan lesz belőle ide egy kis videocska. végre köridőmérővel tudtam menni, ezt is kophnakk köszönhetem, sajna nagyon nagy volt a tumultus a pályán, de sikerült egy nagyjából tiszta kört elcsípnem így a hivatalos leggyorsabb köridőm: 0:56.18 lett a mai napon. koph 0:58.07et ment, amit meg kell hogy mondjak, 3dik látogatásra és a 690smcvel nagyon jónak tartok!
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani nekem egy megbízható és olcsón dolgozó kipuffkészítő mestert,aki könyökcsöveket is tud hajlítani jó minőségben?
Egy 640es KTM Supermotón lévő elődobot szeretném kicserélni egy sima átmenős közdarabra...
Előre is köszönöm a segítséget!
ne aggódjatok, a pályán csodálatos idő van és a nap további részében is az várható. ha esik egy kevéske eső, az nem probléma, mert pillanatok alatt szárad az aszfalt, mert még olyan meleg! a pályán találkozunk!
a képeket nem tudtam még oda adni a Ferinek
azóta már dugó gyűrű is volt szegényke kettérepedt
am nem fog lepatogni ha normálisan fel van csiszolva a műanyag
vagyis nem is hajtókar hanem pénz rá
Viszont enduro kerekeim, MXC tankom meg LC4 blokkalkatrészeim még mindig vannak...
nagyon profi, nem drága - cserébe jó sokára fog ráérni. De tavaszra talán kész lesz...
T-mobil 979-harmincnyóc-43
Tudnátok ajánlani nekem egy megbízható és olcsón dolgozó kipuffkészítő mestert,aki könyökcsöveket is tud hajlítani jó minőségben?
Egy 640es KTM Supermotón lévő elődobot szeretném kicserélni egy sima átmenős közdarabra...
Előre is köszönöm a segítséget!