Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ertettem. En ezt ugy szoktam megakadalyozni, hogy huzom a gazt. Gondolom profiknak elkel ez a blokkolasgatlo.
Ok, valasz elfogadva. En egyiket sem ismerem. Most szombaton Kakucs Gokart OB edzses.
első fék persze kell dögivel :D
jajj ezt elrontottam. szóval megakadályozza, hogy az erős motorfék miatt, blokkoljon a hátsókerék....
sziasztok!
lehet fék nélkül..kecsón van egy balos,ahol csak egyet visszateszel,döntöd le,és megy ki a hátulja.kell hozzá tempó,és szinte az íven kell elkezdeni fékezni :)
az antihoppin, vagy más néven slipperclutch, megakadályozza azt, hogy ha visszaváltasz 2-3fokozatot, a motorfék miatt ne tudjon blokkolni a hátsókerék
visontához képest kakucs egy elég gyors pálya, teli egyenesekkel. lásd kakucson a legjobb időm 0:44.03, visontán 0:56.18 és mind2 pálya nagyjából 1000méter
En is igy gondolom. Es az antihopping?
A palyarajz alapjan Visontan vannak egyenes darabkak a kanyarok kozott 3 helyen is, plusz a celegyenes. Kakucson a palyaraz alapjan sem nagyon latok egyenes szakaszocskat es a videon sem, amit most neztem a videotarban. Bal, jobb, bal, jobb, dontogetes innen oda gyakorlatilag azonos sebesseggel. Visonta is ilyen lenne?
ha kakucson nincs neked féktáv, akkor visontán agyvérzést fogsz kapni!
nem lehet fék nélkül!
Zrider! Szombaton Kakucs? Azt irja, hogy Gokart OB edzes lesz 19.-en. Ilyenkor is lehet ott motorozni? Nekem Visonta jobban tetszik, mert Kakucson nincs feketav, neztem a videokon. Kanyarbol kanyarba azonos tempoval.
Mi az az antihopping? Nagyjabol ertem, hogy valami pattogasgatlo csuszokuplung. De hova van beszerelve, hogy lehet betenni ilyet a motorba? Azt meg magyarazzatok el, hogy hogyan lehet csusztatni fek hasznalata nelkul, mert nem ertem.
csáó
MEGKAPTAM azthitem hogy fém fékcsöved van nem baj lehet ez is jó lesz
de am mondta ádám hogy ha nem jó akkor mehet vissza attol lehetne szó hogy hazaviszem és megnézem hogy jó-e nekem......mert lehet hogy megfelel ez is
CRF450R
operettmotorosok
a szívem szakadna meg, ha sáros lenne a kicsikém! nem szeressük a piszkos dolgokat
Dudi= Dudás Attila? CRF 250-el? mihamarabbi felépülést neki ha nem is róla van szó
Neked legyen igazad! :)
Vagy lehet venni enduro kereket az SMR-be (teljesen véletlenül tudok is egy pár eladót ) és menni terepezni
dehogy is van itt a szezon vége! tavaly még november 3dikán is visontán izzadtunk. ha meleg lesz megint a tél, lehet menni sokáig.
És persze neked is Tomi! :) Remélem lesz folytatás?! :)
Csajóóó. Remmi baj. Sisakom sínylette meg kicsit. :) Rooftop és koph minden elismerésem! Dudinak (bár nem ismerem) jobbulást kívánok!
Nagyon jó volt ez a mai délután. Kár h lassan itt a szezon vége! :S
+kívül*
Az ijedségen nem esett más baja