Jó volt a tegnapi nyomulás! Nem is volt rossz az arány: 5 supermoto,
2 sport, 1 túra gép Amúgy a nap végét seggen csúszva fejeztem be az üllői úton kicsit túl mentem a holtponton... A szokásos: kettesben keró, lusta voltam 3ba váltani, húztam még neki, átlendültem a holtponton, seggen csúszás, feláll, meghajlás a közönség felé, motor összeszed, koph meg kiröhögött
azt meg tudja mondani valami szakértő ember,hogy a 640es LC4(SM)en mennyire kell megfeszíteni a láncot?
A gyári könyvben van egy sematikus ábra,én így értelmeztem:a lengővilla alján lévő műanyag koptatótól kb 3cmre hátrafelé hozzá kell nyomni a lengővillához(hozzá is kell érnie?) és akkor kell feszesnek lennie a felső ágnak.
Jól értelmeztem a dolgokat?Ha nem lécci javítsatok ki!
Előre is köszönöm!
sziasztok, szerintetek melyik a legjobb 50 es supermotot? most akarok venni és nem tudok dönteni... aprilia sx, derbik, malaguti, gilera.. szerintetek..?
köszi előre is
Még nem merek rábólintani a vasárnapra, mert a héten is teljesen megkeverték a beosztást és csak szerdán tudtam meg, hogy mégse vasárnap leszek szabad.
En az Adriannak cimeztem Csak kozben ugylatszik nevet csereltetek!...fotozzal ugy hallottam abban jo vagy!....hol marad a koszones?Meg egyszer sem sutotted el.....nagyon ures vagy belulrol...haver...ok beloled eleg volt...ADRIAN2
értem. ahhoz nem értek, nem ismerem
az viszont kiderült,hogy ez a híres yamaha is részben kamu, nem mintha így rosz lenne...csak ezek a nagyszavak mindenre...
na mindegy, ha kell majd küllő a felnidhez,Zé haverja a hondás srác, tud csináltatni nem tudom itt milyen néven szokottt írni, de venni nem fogsz tudni hozzá szerintem,legalábbis nem találtunk sehol.És ő mondta,hogy tud bármihez,neki is ugy kellet csinálni a 16,5ös felnihez
Bocsánat! Én reagáltam túl, ember!
Hidd el kurvára sokat tudok a dologról, de valójában nem ide való téma.
Az a külömbség kettőnk között, hogy én tudok alkalmazkodni, te ugyanilyen stílusban nyomod évek óta, de ezt már említettem.
Mégegyer bocsánatot kérek tőled és a topiktól is.
Annyi lett volna a kérésem, hogy ne álatlánosíts, ha Adriánnal van bajod neki címezd.
Biker!Te ott elsz hogy hogy Te sem koszonsz?Ott sem illik!Masik Nem veszed eszrte hogy nem erdekelsz!Nem neked van cimezve a dolog!Hogy ki -kivel milyen fair azt nem hiszem hogy ki kellene itt ertekelni....mert azt hiszem paran idegesek lennenek...szoval hagyjuk a Giraffe erdekeben is jo!Ami Engem illet ..nem a magyarokat csak a hozzad hasonlo okoskodokat nem komalom illetve nem lenezlek csak eszre sem akarlak venni FOGD MAR FEL!Foleg ha meg a felet sem tudod az igaz tortenetnek..szerencsetlen!Eleg sok ember van akin segitettem innet kintrol..azt hiszem meg tudnak ezt a forumot tolteni ..masfajta velemenyekkel mint a Tied!De ha komalod azt amit irnak 80LE/miert kell hulyesegeket irni!/de ha neked ez jobb halj meg hulyen...s nemis kell valaszolj!
kíváncsi vagyok a hangjára! biztos gonosz!