Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kíváncsi vagyok a hangjára! biztos gonosz!
ŐRŰŰŰLT!
Szia Jocó!

Katt. az adatlapomra, végülis egy másik FP lett a nyerő.
Keresztbe 3 sávon De tetszett a közönségnek és az a lényeg!
Nem, csak a lelkem sérült meg És persze nincs megörökítve sem Ma megnéztem a csúszásnyomokat, kb 30-40 métert csúszott az öreg vas

azé remélem nem esett bajod!
Jó volt a tegnapi nyomulás! Nem is volt rossz az arány: 5 supermoto,
2 sport, 1 túra gép Amúgy a nap végét seggen csúszva fejeztem be az üllői úton kicsit túl mentem a holtponton... A szokásos: kettesben keró, lusta voltam 3ba váltani, húztam még neki, átlendültem a holtponton, seggen csúszás, feláll, meghajlás a közönség felé, motor összeszed, koph meg kiröhögött
jolvan... majd legközelebb
de nem voltam benne biztos
papa! nem bírlak elérni telefonon!
holnap akkor megyünk?
azt meg tudja mondani valami szakértő ember,hogy a 640es LC4(SM)en mennyire kell megfeszíteni a láncot?
A gyári könyvben van egy sematikus ábra,én így értelmeztem:a lengővilla alján lévő műanyag koptatótól kb 3cmre hátrafelé hozzá kell nyomni a lengővillához(hozzá is kell érnie?) és akkor kell feszesnek lennie a felső ágnak.
Jól értelmeztem a dolgokat?Ha nem lécci javítsatok ki!
Előre is köszönöm!
sziasztok, szerintetek melyik a legjobb 50 es supermotot? most akarok venni és nem tudok dönteni... aprilia sx, derbik, malaguti, gilera.. szerintetek..?
köszi előre is
azért írtam én is, hogy talán. nekem is közbejöhet bármi. szombat tuti nem jó, azt már most látom. remélem a vasárnap összejön.
Még nem merek rábólintani a vasárnapra, mert a héten is teljesen megkeverték a beosztást és csak szerdán tudtam meg, hogy mégse vasárnap leszek szabad.
Holnap felhívlak ezért.
Ok, öreg ezen túl vagyunk.
Bye.
En az Adriannak cimeztem Csak kozben ugylatszik nevet csereltetek!...fotozzal ugy hallottam abban jo vagy!....hol marad a koszones?Meg egyszer sem sutotted el.....nagyon ures vagy belulrol...haver...ok beloled eleg volt...ADRIAN2
értem. ahhoz nem értek, nem ismerem
az viszont kiderült,hogy ez a híres yamaha is részben kamu, nem mintha így rosz lenne...csak ezek a nagyszavak mindenre...
na mindegy, ha kell majd küllő a felnidhez,Zé haverja a hondás srác, tud csináltatni nem tudom itt milyen néven szokottt írni, de venni nem fogsz tudni hozzá szerintem,legalábbis nem találtunk sehol.És ő mondta,hogy tud bármihez,neki is ugy kellet csinálni a 16,5ös felnihez
jaja én voltam,nyugodtan oda is jöhettél volna
Bocsánat! Én reagáltam túl, ember!
Hidd el kurvára sokat tudok a dologról, de valójában nem ide való téma.
Az a külömbség kettőnk között, hogy én tudok alkalmazkodni, te ugyanilyen stílusban nyomod évek óta, de ezt már említettem.
Mégegyer bocsánatot kérek tőled és a topiktól is.
Annyi lett volna a kérésem, hogy ne álatlánosíts, ha Adriánnal van bajod neki címezd.
Biker!Te ott elsz hogy hogy Te sem koszonsz?Ott sem illik!Masik Nem veszed eszrte hogy nem erdekelsz!Nem neked van cimezve a dolog!Hogy ki -kivel milyen fair azt nem hiszem hogy ki kellene itt ertekelni....mert azt hiszem paran idegesek lennenek...szoval hagyjuk a Giraffe erdekeben is jo!Ami Engem illet ..nem a magyarokat csak a hozzad hasonlo okoskodokat nem komalom illetve nem lenezlek csak eszre sem akarlak venni FOGD MAR FEL!Foleg ha meg a felet sem tudod az igaz tortenetnek..szerencsetlen!Eleg sok ember van akin segitettem innet kintrol..azt hiszem meg tudnak ezt a forumot tolteni ..masfajta velemenyekkel mint a Tied!De ha komalod azt amit irnak 80LE/miert kell hulyesegeket irni!/de ha neked ez jobb halj meg hulyen...s nemis kell valaszolj!
sokadszorra olvastam már tőle, hogy náletok magyarországon...ezen pöccentem be. Még a motorinfós időszakból...
vasárnap. Visonta. talán.
NA, második futam törölve...a szar idő miatt.
Hello Moto!

Jövő héten szombat - (vagy) vasárnap tervez valaki pályázást? Mondjuk Kukucskára?
Szerintem ez nem erről szólt. Inkább...