Csáó! Próbálgattam az 50esemmel 1kerekezni, kb. félgáz, és leugrottam a kuplungról, de ugy visszaesett a fordulat és meg sem emelkedett az első kerék... Mit kéne megpróbálnom? Más hasonló motorokkal megy a srácoknak... Kicsit csúsztatni kéne a kuplungot, hogy nagy maradjon a fordulat? Köszi előre is
Most olvastam, hogy miket irtok, azonnal hivtam a sracot. Meghalt egy rokona, nem tudja mikor lesz a temetes. Capa piliscabai kocsog, tehat pest megyei. Menne valaki innen a kornyekrol, vagy Nyugat-Magyarorszagrol? Ha a baratom nem jon, akkor en sem tudok, mert nincs szallitoeszkozom (vonohorgom sincs). Szivesseget nem akarok kerni, de felajanlas szoba johet. Koltseged fedezem.
erre a történelmi dolgokra egyáltalán nem izgatnak, mi ebben annyira nagyszám nemtudom
azé mer én nem járok ijenekre még lehet hogy tudok motorozni, lehet hogy nincs annyi pézem mint néktek ezé nem járok ijen pájákra de motorozok mióta az eszemet tudom
hát apám ebben az az élvezet, hogy először 1968ban versenyeztek itt az öregek. Még Drapál is többször tiszteletét tette, az itt rendezett OB futamokon, amit rendszeresen meg is nyert! ez egy városi verseny, itt sem kötelező indulni, mint ahogy máshol sem. az a helyzet, hogy az ilyen "odamondokokosvagyokmindenttudokamotorozásrólembe
r!" arcok sehol nem fitogtatják a tudásukat, csak itt net huszárkodnak!
Átalakították a hétvégém, ezért csak szombaton érek rá.
Valaki más is megy esetleg szombaton pályázni?
Szombaton egy pályázás?
Engem érdekelne a szerelő.Nincs menet az olajleeresztőmben.Szerinted tudnak vele mit kezdeni?
azé mer én nem járok ijenekre még lehet hogy tudok motorozni, lehet hogy nincs annyi pézem mint néktek ezé nem járok ijen pájákra de motorozok mióta az eszemet tudom
r!" arcok sehol nem fitogtatják a tudásukat, csak itt net huszárkodnak!