Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oké rendben!majd szembe jövök veled és úgy
Na jól van lépek pakolni....Majd kint tali!Jön még valaki? vagy kik lesznek kint?
ez mind okés, de ha lehet, ma ne éppen előttem mutasd ezt be!
Mit kinlódtok...nekem sincs hátsófékem, viszont anihoppingom van és Én elsővel csúsztatok keresztbe....és fordítva ülök a motoron
nem tudom, szerintem az nem a fékkar, de lehet tévedek.
Banyek, ennyire nem lehetek vaksi (meg Te sem)...akkor mi a tosz az a talpa alatt?
dehogy volt
Táskááááákkkkkkkkkkkkkkkkk!el ne felejtsd!
Na akkor csak volt valami csaj a dologba....Az anyád úristenit
helyes, helyes! komoly előnnyel tudtok ma indulni velem szemben! alig aludtam, vagy 2 órát
Már kelek, készülődök........ Süt a nap is!
Nem csatlakozik valaki még Visontára esetleg?
nézd csak meg jobban, nincs is fékpedálja. ugyan úgy, mint VDBnek! ettől függetlenül, már ki lett vesézve, hogy igenis kell az a hátsófék. ráadásul akinek van antihoppin kuplungja, az visszarúg vagy 3at, aztán simán siklik tovább, mint a jetski
Bocs haver, kicsit be vagyok havazva melóval, ma délután megpróbálom bedobni neki.
8-as rajtszámú barátunk bukója...

"Virágos a sisakod - buzi-e vagy?"
Ennyit a "kétüteművel nem lehet csúsztatni mert nincsen motorfék"-faszságról...4. képen az Apriliás csóka konkrétan rajta _áll_ a fékpedálon...
igyekszem én, de hát ezek amolyan ragaszkodó fajták!
Hííjnye,jó kis színösszeállítást találtál a gépnek! Nem félsz hogy lepattog a műanyagról?
Minden ok,vezláncot összeheggggggesztetted?
Oszt ésszel apám ésszel!
Nem feltekerni a robogósokat a hátsó kerékre!
gyúrjon mindenki jobb csuklóra!
Sííímáán! :)
na riderek, ma akkor visonta!
üveggyapot helyett jobb a tőzeggyapot rakjál azt bele a lehető legötbbet és olyan fincsi hangja lesz meg tovább is marad benne
hahó ! kimondott kipufogó gyapot helyett milyen anyaggal (gyapottal) lehet pótolni a hiányt ? pl salakgyapot , üveggyapot hasonlókra gondolok