Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hello
csak gondoltam emlékeztetőileg felhozom neked a fékcsövet
mert palombi haverom még nem kapta meg
Esetleg bontó...
KTM kereskedés.
:P
Üdv mindenkinek!
lenne 1 kérdésem.ilyen hátso lámpát(burát,foncsort,foglalatot stb.) hol lehet szerezni?vagy csak komplettan van?sztem rohadt jol néz ki.ha tudtok légyszi segitsetek!
köszi
Én !
Te Tibi ki vagy kapcsolva?.hívtalak!
majd keress már--------
Mi Petirunneral megyünk,bár még az első fékrendszerem romokban
hát igazad van !
am meg a pénznélküliségröl annyit hogy az azt fedi hogy éppen hogy kijövünk egy egy alkalomra !
de am ha smo nak annyira számít a pénz akkor adjon már nekem is és megígérem hogy éjjel nappal pályán fog látni
erröl ennyit

lassan bejáratódik a kis drz
ez valóban gyökérség. Mit foglalkozol vele kinek mennyi zsetonja van?
g.gábor jó arc,supermotózik és itt ennyi elég. ......
Na akkor ki jön holnap Visontára gumit koptatni? Holnap biztosan jól fog tapadni az aszfalt, mert ma gokart verseny volt. jól fel van kenve, jó minőségű, fincsi, verseny slickel!
Hö, nemtom,de nem is érdekel igazán.
Úgy ahogy mondani tetszik!
azt elfelejtetted hogy: BEKAPHATJÁTOK!
hoppá az ifjú columbó nyomozó
Hello bello mindenki!
Mostanság marhára nem jutottam ide, van még aki emlékszik rám?
Hiányzik a társaságotok és a motorozás is, de egyenlöre a pénzkeresésnek élek
Néha majd probálok mostmár elö bukkani sürübben.
Jok legyetek smsek
gabi az az smo az nem az a srác mikor voltam én is visontán veletek ?
ott volt egy cbr és az "ütközött" egy dcf el talán mármint csak kracolta a blokjár a speednek nem ez volt ?
mert megvan hírdetve neki egy ugyan olyan motor
majd holnap kiderül remélem jooo idő lessz és eljutok a p ringre
Hamiricsi!
Ha erre járnál...
Beszéltünk korábban erről a rozsdamentes nyitott légszűrőházfedélről.
Sikerült szereznem hozzá anyagot(ergó ingyenbe lenne) ezért úgy gondolom egy próbát megér.
Ha lesz egy kis szabadidőd,akkor megtennéd hogy leméred nekem a lenti képen pirossal bejelölt méreteket(elsősorban a rajta lévő "nyílás" méretei érdekelnének,a furatok igazából adják magukat,de ha lemérnéd azok méretét is az fasza lenne)?
Amúgy jól látom hogy a felső részén van egy kis fül hajlítva neki?(gondolom azzal támaszkodik fel a légszűrőház peremére)
Előre is nagyon szépen köszönöm a segítséget
Ez már nem gyerekjáték
Nekem a féktuninng kifulladt a fém fékcsőben, a nyereg meg a munkahenger a gyári enduróé, csak a tárcsa nagy
dot 5.1 van most nekem is benne ömv kuton vettem kiváncsi leszek milyen lessz mondjuk a féket is lecserélte nekem a Giraffe kb 1 hónapja de még nem mentem vele 200 métert balesetem miatt ez van most Laci fent
En is ezt hasznalom. (Mondjuk nalam alapbol minden Motorex)
Kevertem a hidraulika olajjal bocsi :)
Ilyen ni ezkell neki
Nem cel, hogy azonosithato legyek. De barkinek bemutatkozom keszseggel eloben. No para.
milyen olaj az mert nekem is ezek a gondok