jól teszitek! mennék én is, de egész hétvégén fotózom a szüreti fesztivált gyöngyösön. jövő hétvégén viszont mindenképp menni akarok, már nagyon bennem van a boogie.
egész napra 6000, délutánra 3000.
gyakorlatilag 20 perces váltásokban mehetsz a gokartosokkal, vagyis egy délután (asszem mostmár 15:00-20:00-ig van) akár 5-6 20 perces menet is benne van, az meg nem rossz ennyiért, szerintem.
sőt, néha elég is.
hétvégente szinte mindig vannak kint supermotoval is, legalább 4-5 arc, de sokszor 8-10-en is.
a pálya elég technikás, de jó minőségű, tapad rendesen. van büfé, padok, műhely. mi kell még?
Hat sajnalom! Engem akkor ert baj, amikor nyugodtan kocogtam, mert szervizbe vittem a motort. Egy muki nekem jott hatulrol, de annyira, hogy osszetort az autoja. Beletolt a szembejovo savba. Mas zur nem volt. Mondjuk par haver mar letette a lantot (Isten nyugosztalja Oket! ) de harcolunk tovabb kemenyen! De ha jol ertem Teged sem azert csaptak el oldalrol, mert limiten mentel. Ha nem ugy mesz, akkor is elcsapnak, vagy nem?
[O09
Tegnap kifőztük a 2009es pálinkát, minden gond nélkül zajlott jól van a kicsike a maga *** literjével
Igen, szept. 20-ra gondoltam.
itt meg..
egész napra 6000, délutánra 3000.
gyakorlatilag 20 perces váltásokban mehetsz a gokartosokkal, vagyis egy délután (asszem mostmár 15:00-20:00-ig van) akár 5-6 20 perces menet is benne van, az meg nem rossz ennyiért, szerintem.
sőt, néha elég is.
hétvégente szinte mindig vannak kint supermotoval is, legalább 4-5 arc, de sokszor 8-10-en is.
a pálya elég technikás, de jó minőségű, tapad rendesen. van büfé, padok, műhely. mi kell még?