Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Úgy néz ki igazad van. Érdekelne akkor a motor előélete. Mikor vetted, mennyit használtad, milyen gondjaid voltak vele, mit cseréltél, stb. Megtennéd, hogy leírod egy mailben?
albert.peti@gmail.com

Köszi!
Dizájn elem? Keress inkább fekete tankot, addig se beszélsz hülyeségeket...
Köszönöm!
napi pálya jegy ára: 30euro
Mi pénzbe fog ez kerülni, oszd meg velünk! Kár, hogy nyáron egyszer sem voltam pályán, pedig úgy terveztem hogy csak ott, és nem közúton ( DR-Z + A1 ), de ezt most nem hagyhatom ki!
jaj de "kár" h ekkor nyaralok,pedig mentem volna én is motorozni
vááááá nagyon király!
Ügyes, lényegretörő plakát! Három dolog viszont hiányzik róla.
Börni felett szövegbuborékban "rock N roll' felirat, egy gitár, és egy jägermeisteres üveg. De, ez csak kötözködés. Jó lett!
Ügyes.
tádádádááááááá
Picit dönt a bácsi...
mondjuk érdekes dizájnelem az a műa. kanna vagy mi a tosz a motor alján...
Sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni abban hogy milyen ellenállás értékei vannak a Berg FE501 állórésznek.
Letettem a motort ugy hogy minden rendben volt vele, majd 3 hét múlva elővettem és nem indult. Elmúlt a szikra...
Az álló részre gyanakszom...
Valakivel fordult elő már ilyen?
akkor viszont lehetséges!
na mesélj.

albert.peti@gmail.com :)
egy kis segitségre lenne szükségem nem tom hol lehetne új sm verseny gumákat kapni ha valakinek lenne ötlete meg az ár sem utolsó szempont KÖSSZ
Hát tényleg nem lesz az 70 versenyzőt végigbírázni...nem is gondolná az ember hogy a lövészsportban is milyen fontos az állóképesség
Az tényleg nem semmi!
Vagy felkérték OB-re bírázni és mivel ez igen nagy tisztesség, természetesen igent mondott...
170es Dunlop slick nem kő vkinek? 560 SMRen volt gyárilag, jó állapotú 8e
Vagy dolgozik mint egy állat!
Sajnos nem mindenki a maga főnöke...mert ha úgy lenne én mindig mennék!
Tőled nem a Szkali (Sz. Zoltán) vette meg? De sztem ő már régebben eladta, nem most...tehát ha ez a tiéd, akkor Albi már a 4. tulaj (ha jól számolom)...
Rendszámot már nem tudom. Motorszámról beszéltem nem a hengerfejnél lévő számról. De lehet, hogy tévedtem és mégsem ez volt az enyém. Azt hiszem Károly volt a keresztneve a srácnak aki elvitte...
mi volt a rendszáma?
ezen van sorszám a blokkon is meg a hengerfejen is.
Mivel sm verseny nincs ezer éve, így nem tudom. Valami újságban láttam (talán Motorinfó), hogy újra felélesztette, és talán azzal megy a Short track-be. A Tivadart se láttam ezer éve, csak vagy 2 hete a Westendbe szembe jött velem a mozgólépcsőn a Demeterrel...
giraffe64! Nem tudod mi lett a Kunkli Tivadar 680 ccm 2T RST quadjával, amivel jópár éve supermotózott? Nagyon tetszett a kis masina!