Úgy néz ki igazad van. Érdekelne akkor a motor előélete. Mikor vetted, mennyit használtad, milyen gondjaid voltak vele, mit cseréltél, stb. Megtennéd, hogy leírod egy mailben?
albert.peti@gmail.com
Mi pénzbe fog ez kerülni, oszd meg velünk! Kár, hogy nyáron egyszer sem voltam pályán, pedig úgy terveztem hogy csak ott, és nem közúton ( DR-Z + A1 ), de ezt most nem hagyhatom ki!
Ügyes, lényegretörő plakát! Három dolog viszont hiányzik róla.
Börni felett szövegbuborékban "rock N roll' felirat, egy gitár, és egy jägermeisteres üveg. De, ez csak kötözködés. Jó lett!
Sziasztok!
Valaki tud nekem segíteni abban hogy milyen ellenállás értékei vannak a Berg FE501 állórésznek.
Letettem a motort ugy hogy minden rendben volt vele, majd 3 hét múlva elővettem és nem indult. Elmúlt a szikra...
Az álló részre gyanakszom...
Valakivel fordult elő már ilyen?
Tőled nem a Szkali (Sz. Zoltán) vette meg? De sztem ő már régebben eladta, nem most...tehát ha ez a tiéd, akkor Albi már a 4. tulaj (ha jól számolom)...
Rendszámot már nem tudom. Motorszámról beszéltem nem a hengerfejnél lévő számról. De lehet, hogy tévedtem és mégsem ez volt az enyém. Azt hiszem Károly volt a keresztneve a srácnak aki elvitte...
Mivel sm verseny nincs ezer éve, így nem tudom. Valami újságban láttam (talán Motorinfó), hogy újra felélesztette, és talán azzal megy a Short track-be. A Tivadart se láttam ezer éve, csak vagy 2 hete a Westendbe szembe jött velem a mozgólépcsőn a Demeterrel...
albert.peti@gmail.com
Köszi!