Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én speciel azzal járok 5500 Ft a 600km
A kaparós sorsjegy nem tudom mire való, a sok hangya tojás, meg photoshopp , valami azonosító szám volt ott. ;P
sziasztok kéne egy kis sgitség nincs valakinek szerviz manuálja 520sx-hez az se baj ha angol köszi előre is
Köszi szépen a segítséget!
Hali! Tudok ajánlani egy motort!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Csak nagy A-val lehet vezetni, mert 29kw van a forgalmiban. Legalábbis gyárilag, de biztos van pár, amilyeknél átírták 25re... Ha vagy már 21éves, akkor kapásból leteszed a nagy A-t és annyi.
Mi az a sok hangyatojás a kaparós sorsjegy alatt?
Ilyen új jogsit még nem is láttam.
Helló! Lenne egy kérdésem, kezdő motoros vagyok semmilyen jogsim nincs még de Suzuki dr-z 400s-t szeretnék majd venni, és ,hogy ezt milyen kategoriájú jogsival lehet vezetni? itt kell már valami elöképzettség? elöre is köszi Üdv:Sape
Akkor nem tudtok segiteni? Vagy gázosat ne vegyek?
áhh dehogy
Grat a motomax csapatnak a hétvégén Rechnitzben!

Gratuláció Raphael Stornignak aki 41,8 LE BMW 450el remekelt.

Norbinak is grat a teljesitményhez!

Na meg persze Jürgen Künzelnek
Legújabb szerzeményem (mai). :)
Egy 'picit' lassú ez a kedves magyar bürokrácia.
Sziasztok!És most vasárnap nem tervezi valaki Máriapócsot?
Ha minden rendben én megyek első pályázásomra
pann.ring, aug.15-16

ha minden igaz super (moto-s) időnk lesz!
47-es az már sí léc
most miért?
Sziasztok!

Stílusváltás miatt eladóvá vált igényesen, pénzt nem spórolva szépítgetett DRZ-m.

Ő az...

Szomorú szívvel várom leendő gazdája jelentkezését, egy biztos:
nem bánja meg!
Kicsit nagylábon élsz nem?
Ejj aktiv én? Ja néha beírom a semmit kb mint most.
Szombat Velencei-tó, tegnap veresi-tó ma SportMax uszoda, majd dzsakudzi, előtte kis edzés ...holnaptól meg meló megint 1000-rel Idén kb ennyi a strandolásokról..
Oké, meggyőztél. De nekem akkor is SC marad.
nincs vkinek 47 es elado supermoto csizmaja? feher

mert ha nincs veszek egy beriket
hej hej
Na mi a pálya Pety? Látom nagyon aktív vagy a fórumon, olyan mint a közös kis "ismerősünk"... Valaki jól jellemezte... De nem írom ide
Tső! Neeem, nem ott vagyunk. Most éppen Keszthelyen rontjuk a levegőt Barbyval ... Koph és kis családja meg itt van nem messze tőlünk! Még nem volt időm foglalkozni a gumi témával és sajna még a pancsiról sem tudok nyilatkozni Mikor lesz? Nem nagyon követem az eseményeket
elektromos áramot is lehet " zöld" úton előállítani
Hellósztok!
Sajnos eladosorra került szeretett kis KTM-em:(
Elég sürgös lenne eladása,nagyon kell a lóvé.2004es forgalmis,törzskönyves enduró/supermotószettel együtt,a motor nemsokat ment évei alatt,nagyonjó állapotú.ha érdekel hivj mindent elmondok róla.Ára 899.000.- minden gyári cuccal,meg mindkét kerékszettel!