Hali! Tudok ajánlani egy motort! http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Csak nagy A-val lehet vezetni, mert 29kw van a forgalmiban. Legalábbis gyárilag, de biztos van pár, amilyeknél átírták 25re... Ha vagy már 21éves, akkor kapásból leteszed a nagy A-t és annyi.
Helló! Lenne egy kérdésem, kezdő motoros vagyok semmilyen jogsim nincs még de Suzuki dr-z 400s-t szeretnék majd venni, és ,hogy ezt milyen kategoriájú jogsival lehet vezetni? itt kell már valami elöképzettség? elöre is köszi Üdv:Sape
Ejj aktiv én? Ja néha beírom a semmit kb mint most.
Szombat Velencei-tó, tegnap veresi-tó ma SportMax uszoda, majd dzsakudzi, előtte kis edzés ...holnaptól meg meló megint 1000-rel Idén kb ennyi a strandolásokról..
Tső! Neeem, nem ott vagyunk. Most éppen Keszthelyen rontjuk a levegőt Barbyval ... Koph és kis családja meg itt van nem messze tőlünk! Még nem volt időm foglalkozni a gumi témával és sajna még a pancsiról sem tudok nyilatkozni Mikor lesz? Nem nagyon követem az eseményeket
Hellósztok!
Sajnos eladosorra került szeretett kis KTM-em:(
Elég sürgös lenne eladása,nagyon kell a lóvé.2004es forgalmis,törzskönyves enduró/supermotószettel együtt,a motor nemsokat ment évei alatt,nagyonjó állapotú.ha érdekel hivj mindent elmondok róla.Ára 899.000.- minden gyári cuccal,meg mindkét kerékszettel!
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Csak nagy A-val lehet vezetni, mert 29kw van a forgalmiban. Legalábbis gyárilag, de biztos van pár, amilyeknél átírták 25re... Ha vagy már 21éves, akkor kapásból leteszed a nagy A-t és annyi.
Ilyen új jogsit még nem is láttam.
Gratuláció Raphael Stornignak aki 41,8 LE BMW 450el remekelt.
Norbinak is grat a teljesitményhez!
Na meg persze Jürgen Künzelnek
Egy 'picit' lassú ez a kedves magyar bürokrácia.
Ha minden rendben én megyek első pályázásomra
ha minden igaz super (moto-s) időnk lesz!
Stílusváltás miatt eladóvá vált igényesen, pénzt nem spórolva szépítgetett DRZ-m.
Ő az...
Szomorú szívvel várom leendő gazdája jelentkezését, egy biztos:
nem bánja meg!
Szombat Velencei-tó, tegnap veresi-tó ma SportMax uszoda, majd dzsakudzi, előtte kis edzés ...holnaptól meg meló megint 1000-rel Idén kb ennyi a strandolásokról..
mert ha nincs veszek egy beriket
Sajnos eladosorra került szeretett kis KTM-em:(
Elég sürgös lenne eladása,nagyon kell a lóvé.2004es forgalmis,törzskönyves enduró/supermotószettel együtt,a motor nemsokat ment évei alatt,nagyonjó állapotú.ha érdekel hivj mindent elmondok róla.Ára 899.000.- minden gyári cuccal,meg mindkét kerékszettel!