Sziasztok!
Motorvásárlás elött állok és segitséget szeretnék kérni töletek, biztos van itt aki ért hozzá.
Sokan mondják hogy húzd a gázt neki, de én ugy tudtam dizelek ezek. Most akkor van belöle gázos is? Segitsetek kérlek, melyik lenne a jobb választás a gázos vagy a dizel? Fentartási költség stb..minden érdekel! Köszi a válaszokat elöre is!
amit most írok nem vagyok benne biztos úgyhogy nyugodtan javítsatok ki, de minden sc meg smc meg sxc az LC4 csak más felszereltségű az sc super competition magyarul szuper verseny-kiadás , az smc az supermoto competition ( ?)
De de vágtam, hogy te vagy mikor mellémjöttél és intettél! Egerből jöttem akkor vissza, mondom ki erősködik már a zöld sfittel és akkor már láttam, hogy Te vagy!
Rendben, bár nemtudom mikor lesz az a legközelebb, idén 2x voltam vízközelben tegnap Velencei-tó ma meg Veres és szerintem ki is fújt. De ha véletlen változna a dolog értekezünk mindenképp!
Amúgy nem tudom megismertél-e múltkor az M3-ason mentem befele kocsival, te eljöttél mellettem, utánad mentem, intettem, de szerintem nem nagyon láttál, vagy nem esett le, hogy ki vagyok!?
Tudom melyik, az a rendes strand rész, ott még fizetni is kell, igaz van büfé meg minden faszság. :D
Veresen ott egymás után 3 tó van. A patak folyása szerint ez az utolsó. Mi az első tóra szoktunk menni fürödni, szerintem tisztább a vize és ráadásul még fizetni sem kell, mert elvileg fürdeni tilos, de amúgy mindenki oda jár. Ha a rendes strandtól elindultok tovább a tó mellett, akkor eljuttok egész az ivacsi vasútállomásig, ott átmentek az alagúton és már ott is az ivacsi tó. :D
Ennyi hülyeséget leírni, szét offoljuk a topicot.
Na mind1, csak ennyi.
Máskor majd mehetünk az ivacsi tóra fürödni, hívhatjuk VEGÁt is és még gurulhatunk is egyet a környéken, egy rögtönzött tali keretében. :D
Az a helyzet, hogy most voltam ott először Veresen is meg a strandon is. Úgyhogy fogalmam sincs melyik volt azt viszont tudom, hogy az ottani épület régebben dico-ként üzemelt majd panziót szerettek volna csinálni belőle, de az elvileg nem jött összem anugy tiszta homokos a part, van ott rajta valami kis híd is és egy vizilabda kapu kifeszítve! Nem tudom mennyire segítettem ezzel!?
szeva Tesa!
én is egész nap a balatonba pancsoltam Füred citin. remélem nem ott voltál... mer' ha most derül ki, hogy ihattunk volna egy sört, akkor
gumit vettél már hátra?
pann.ring-re jöttök?
Most voltam müszakiztatni kb 4 napja, azóta jobb lett a hangaj! Pedig csak levették az akrát, majd vissza rakták és mintha öblösebben szólna, olyan oroszlános harapós moraja van, nem tudom mi lehet az oka de lényegesen jobb lett! Ja és amikor motorfék van, gáz visszaengedés több 10 méteren keresztül, mintha jobban is durrogna vissza mint korábban!
Motorvásárlás elött állok és segitséget szeretnék kérni töletek, biztos van itt aki ért hozzá.
Sokan mondják hogy húzd a gázt neki, de én ugy tudtam dizelek ezek. Most akkor van belöle gázos is? Segitsetek kérlek, melyik lenne a jobb választás a gázos vagy a dizel? Fentartási költség stb..minden érdekel! Köszi a válaszokat elöre is!
az sxc azt nem tudom micsoda
a tiéd KTM LC4 625 SC de gondolom ezt te is tudod
pedig még a gyujtásba bele is van irva jobboldalt
veeeerseeeenygéééép!
Tudom melyik, az a rendes strand rész, ott még fizetni is kell, igaz van büfé meg minden faszság. :D
Veresen ott egymás után 3 tó van. A patak folyása szerint ez az utolsó. Mi az első tóra szoktunk menni fürödni, szerintem tisztább a vize és ráadásul még fizetni sem kell, mert elvileg fürdeni tilos, de amúgy mindenki oda jár. Ha a rendes strandtól elindultok tovább a tó mellett, akkor eljuttok egész az ivacsi vasútállomásig, ott átmentek az alagúton és már ott is az ivacsi tó. :D
Ennyi hülyeséget leírni, szét offoljuk a topicot.
Na mind1, csak ennyi.
Máskor majd mehetünk az ivacsi tóra fürödni, hívhatjuk VEGÁt is és még gurulhatunk is egyet a környéken, egy rögtönzött tali keretében. :D
ON
Mekkora a csizma?
Esetleg egy tel.szám az e.mail cimemre.
nagy.david@kalocsakom.hu
Köszi.
Délután mi is akartunk menni ivacsra de végül mégsem mentünk.
én is egész nap a balatonba pancsoltam Füred citin. remélem nem ott voltál... mer' ha most derül ki, hogy ihattunk volna egy sört, akkor
gumit vettél már hátra?
pann.ring-re jöttök?