Apraszaki: hát az akkor derül ki amikor rápróbálnák a dobokat. de am csak azt akarom h jól nézzen ki másik motorra meg most nem sok lóvém van ! ezért azt próbálom szépíteni ami van
csak ha a segítségeteket kérem mert ti joban tudjátok h ez mennyi teljesítménycsökkenéssel jár mert én nem értek hozzá! ti meg azért csak tapasztaltabbak vagytok ien téren! én meg nem akarok okoskodni mert nem értek hozzá
Sziasztok!
Nem tudom tudtok-e nekem segíteni?! Egyrészt arra lennék kíváncsi, hogy 2006-os KTM Lc4 SM-ből van-e gyárilag fehér, mert 2005-ösból tudom hogy van?! Másrészt, hogy az idomokon a felirat matrica vagy festett /gyárilag/? Harmadrészt kb. mennyiből lehet egy Lc4-es blokkot felújítani /dugó, gyűrű, v.lánc, feszítő, szelepek stb./ komplett? Negyedrészt egy ilyen motor vásárlásánál mi az amire külön is érdemes odafigyelni a szokásoson kívül?
Szerintem ennek igazából ott lehet értelme,ahol a hengerfejből 2 könyök jön ki és később hozzák össze.Ami már a hengerfejben összeolvad,azt miért jó újra kettéosztani?
hello apraszaki ! én oylan dobot szeretnék mint ami a ktm lc4 a dupla dobos verzió ahogy van! mert erre a kis dobra azt mondták h nagyon hangos lenne nem tud annyi fojtást beletenni
Hello motosok! nemrégiben láttam h valaki a 450 smr-re dupla dobot csináltatott és azt szeretném megkérdezni mert én nem nagyon értem hozzá h nekem drz-m van és arra szeretnék dupla dobot h ez mivel jár teljesítménybe csökkent vagy van vmi hátránya?
lécci ha tud valaki vmit erről irjon! Köszönöm üdv: Mátééé
a sportec m3-ról esetleg annyit tudok írni, hogy egy kiváló utcai gumi. hamar melegszik, nagyon jól tapad, simán lehet peremig dönteni, jó visszajelzéseket ad és ha meg is csúszna jól korrigálható. a gsxr-el lementem vele 4000 km-t és még mindig legalább 80-85%-os a hátsó. két komponensű, úgyhogy középen kevésbé kopik. pályán már annyira nem nyerő, állítólag hungaroringen olyan 2:15-ös köridőig még bevállalható, az alatt már csúszik-mászik. persze nyilván motorozási stílustól is függ a dolog. meg amiatt, hogy hamar melegszik, hamar túl is hevül, s akkor már szintén csúszik. nem tudom ez SM-nál mennyire számít.
de utcára első osztályú, az biztos.
ha puhább az m3-nál akkor gondolom kevésbé is lesz tartós.
Mindenesetre várom a TE és Szabi46 véleményét is ezzel a gumival kapcsolatban.Nekem is kell hamarosan gumit vételeznem,de az idei szezont még kihúzom ezzel ami van,aztán majd jövőre lesz belőle valami szerintem.Ami nálam játszik:Continental ContiForce SM, Continental SportAttack,Metzeler Sportec M3.Az itthoni árak igazából nem érdekelnek,mert kimegyek a horvátokhoz,náluk alapból is olcsóbb,plusz lejön az áfa is...
http://www.justin.tv/sticktv_1...
Kopik a fekete róla!
Megkérdezhetem a kerékszett árát?
csak ha a segítségeteket kérem mert ti joban tudjátok h ez mennyi teljesítménycsökkenéssel jár mert én nem értek hozzá! ti meg azért csak tapasztaltabbak vagytok ien téren! én meg nem akarok okoskodni mert nem értek hozzá
Nem tudom tudtok-e nekem segíteni?! Egyrészt arra lennék kíváncsi, hogy 2006-os KTM Lc4 SM-ből van-e gyárilag fehér, mert 2005-ösból tudom hogy van?! Másrészt, hogy az idomokon a felirat matrica vagy festett /gyárilag/? Harmadrészt kb. mennyiből lehet egy Lc4-es blokkot felújítani /dugó, gyűrű, v.lánc, feszítő, szelepek stb./ komplett? Negyedrészt egy ilyen motor vásárlásánál mi az amire külön is érdemes odafigyelni a szokásoson kívül?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv: Balu
Jövő vasárnap jöhetsz is szurkolni
Csak nem képes voltál venni egy újat csilliárdokért?!?
küldtem mailt, nincs meg a számod.
Nem tudom amúgy, hogy milyen hangja lenne, illetve teljesítmény...passz.
lécci ha tud valaki vmit erről irjon! Köszönöm üdv: Mátééé
2000
de utcára első osztályú, az biztos.
Mindenesetre várom a TE és Szabi46 véleményét is ezzel a gumival kapcsolatban.Nekem is kell hamarosan gumit vételeznem,de az idei szezont még kihúzom ezzel ami van,aztán majd jövőre lesz belőle valami szerintem.Ami nálam játszik:Continental ContiForce SM, Continental SportAttack,Metzeler Sportec M3.Az itthoni árak igazából nem érdekelnek,mert kimegyek a horvátokhoz,náluk alapból is olcsóbb,plusz lejön az áfa is...