Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép napot SuperMoto!

Luki!

Azt megtudod mondani, hogy a Fox-os gyerek bukósisakbóll melyik lenne nekem jó? Az Y és K megjelölések között mi a különbség? 52 centit mértem a buksimra.
azé nincs olyan nagy csend, legalábbis Bp n
Éjjel jó is csak akkor meg túl nagy a csend és ha szól a motorod becsületesen akkor hamar kiszúrnak
De mindenképp jó éjjel bolondozni.
én éjszaka szoktam

sok a rendőr de legalább nincs annyi autó nem is tudom melyik a jobb
bezony a toppot a pályán tessék mutogatni.De azért lehet a közúton is eszetlenkedni ésszel
hát igen, utas általában azért ül fel , hogy eljusson a ból b be.

balesetem után én is elgondolkoztam, hogy amikor elütött a kocsi és a párom mögöttem van, már nem élne vszeg

abba meg belegondolni sem merek, hogy hogyan élnék tovább a tudattal, és persze a szüleit még nem is említem...

szal ésszel !

Pályán kell megmutatni mit tud az ember, nem a forgalomban legénykedni... Pályán mindig van bukótér.
Most nézem
Debrecen az egész közel van
Ha mész Kunmadarasra 20-23-ra akkor viszek neked ha kijössz a bulira
Érdeklödj inkább olyan helyen ahol kipufogo tompitokat gyártanak.Ott adnak fillérekért belevaló gyapotot.Nekem nem gond az ilyen mert van ismerös.Ha nem vagy messze akkor eljössz és kérek neked.
lehet venni speckó kipuffgyapotot...louis,parilla...itt láttam ilyesmit. még sose próbáltam,de gondolom ez tovább bírja mint az izolit
lehet ez se fogja 1 hónapnál tovább bírni, az a baj hogy nagy lyukak vannak a perforált csövön... legközelebb betekerem vmi dróthálóval az biztos
nem tudtok vmi erre a célre alkalmasabb gyapotot? meg mennyibe kerül 1 dobba való adag?
Hali!
Nálunk quadokra faragtak kipufogókat,ilyennel tömték,de kb havonta. Volt olyan, hogy mire visszaért egy rendes egész napos endúrózásból az úriember,már sokal másabb hangja volt,mint annakelőtte...
Hali!
Nálunk quadokra faragtak kipufogókat,ilyennel tömték,de kb havonta. Volt olyan, hogy mire visszaért egy rendes egész napos endúrózásból az úriember,már sokal másabb hangja volt,mint annakelőtte...
igen, ezt házak szigetelésére használják... sajna most pénz híjján ezt tudtam bele tenni, még most vettem a motort szóval minden forint számít...
ez rendes izolit(amit pl házak szigetelésére használnak) amit tettél bele?
Ha igen akkor ne nézz bele a kipuffba mikor jár a motor,még a kezedet se tedd oda,mert szórja ki a szilánkokat és gecire viszketni fogsz
kb meddig bírja? most már mind1 amúgy, de ha legközelebb is kiég akkor teszek fémhálót meg veszek vmi erre a célra alkalmas anyagot :) csak most hírtelen ez volt itthon és még nem nagyon vagyok ilyesmiben jártas
Ahogy elnézem, ez nem fog sokáig benne maradni, mert elég. A perforált cső köré apró mintás fémhálót szoktak tekerni, és csak aztán a tömés. Ez a sima üveggyapot gyorsan kiég...
sziasztok!
újratömtem a dobom ma, mert már nem volt benne semmi gyapot szinte!
mennyire kell keményre tömni hogy ne legyen nagyon hangos és jó hangja legyen? írjatok mert még tudok variálni rajta holnapig, mert akkor hegesztetem be!
Így igaz! Egy ideig én is bírtam, de aztán rájöttem pár necces helyzet után, hogy az "adrenalin hajhászás" nem utasnak való.
ki mennyire kemény élőlény,ettöl függ szerintem hogy kinek mi mennyire kényelmes meg hogy mennyit tud leutazni egyszerre.Itt egy haverom motorjának az elözö tulaja lement maga Kazahsztánba a 640 LC4-el,pár nap alatt.Napi minimális 12 órát utazott és nem panaszkodott semmit.Motor is bírta meg ö is.
az Életedet, soha ne vidd magaddal az "adrenalin hajhászásba!" mert utánna viheted a kórházba, rosszabb esetben a temetőbe!
Szia! Egy hozzászólás, bár már sokan tudják itt a fórumon. Nekünk nagyon sokáig EXC-nk volt, sajnos anyagi okok miatt májusban el kellett adni Mi mindig mindenhova két személlyel mentünk, ha tehettük. Igaz lábtartó nincs, de megoldottuk ügyesen , lehet rá fabrikálni. Az ülés valóban nem túl kényelmes, de ne nekem személy szerint sokkal jobban bejött az EXC mint az LC4 ülése. Volt hogy több mint 300 km-t tettünk meg vele és nem csak aszfalton
Ez az utolsó kép ami készült a drágáról
azért 100km nem egy utcai túratáv!
Én Faaker See-ből úgy jöttem haza hogy csak tankolni meg határt átlépni álltunk meg. Ha elzsibbadt a seggem, felálltam kicsit, megmozgattam a lábam, azt' annyi. Az 602 km volt asszem, és szerda du-tól vasárnap estig mentem összesen több mint 1600-at.
Erdélybe menet meg hazafelé jövet a magyarországi részen ugyanúgy csak tankolások miatt álltunk meg, kint azért párszor volt pihi, fotózás ilyesmi. Itt a négynapos menet szintén volt kb. 1600 km.
De ezek mind egyszemélyes menetek voltak...
Na akkor neked is itt vannak az olcsó kétszemélyes tartós kényelmes túra endúrók.

Suzuki DR 600, DR 750
Kawasaki KLR 600
Yamaha XT 500, XT 600
Cagiva Elephant 650
Hozza vagyunk szokva. Es eleg kenyelmes es szeles az ulesem.