Tényleg komoly. Profi anyag, ami nem csak a mennybemenetelel hanem a pokoljárásal is foglalkozik.
Tudjuk a motorsport fokozottan veszélyes, de mindenképpen eldondolkodtató.
hát igen...Stephen Murray 2007ben nyaktól lefelé lebénult, egy nem teljesen kiforgott dupla hátraszaltó miatt, 2008ban Mike Aitken egy 12méteres dupla ugratón elnézett egy 360at, kómába esett, időlegesen lebénult, de már jól van, újra bmxezik.(ő nincs a videoban!) Mat Hoffman-nak több a volt eltört csontja mint, ami eddig nem volt sérülve, ő már egyszer meg is halt, a videoban említi is. Dave Mirra 96ban éppen mellettem esett akkorát, hogy azt hittük soha nem kel fel. másnap már versenyzett. Sorolhatnám még és szinte vég nélkül. Jó magam is többször hívtam a mentőt, az eszméletlenül fekvő barátaimhoz a pályára.....és ez még "csak" BMX volt.
Dough Henry supermoto legenda életében 2szer bénult le, sajnos 2dik alkalommal véglegesen. Anthony Hart, a motocross freestyle legenda, Carey Hart öccse, 2008. 08. 10.-én életét vesztette egy AMA supermoto futamon.
A lista végtelenségig folytatható lehetne, de.......
kicsit szabad fordításban Dave Mirra barátom szavaival zárnám a gondolatomat: " Minden egyes nap,újabb lehetőség a sérülésre, de mi ezt választottuk, mert ezt szeretjük!"
rég lattalak itt. szamod el tudnad kuldeni ide a forumra vagy az adatlapomon szereplo egyik emailre - mert lassan bele kene nezni a blokkba - konstatalni h minden rendben van e... itt a 15 000 + km
idom termeszetesen 0, uhogy nem tudom sajna megcsinalni
jaj, most vettem észre amit írtál. igen, az van rajta. első blikkre jónak tűnik. a gsxr-en metzeler sportec m3 van, ami utcára több, mint elég volt, s ez a conti még annál is puhább. szóval szerintem nem lesz rossz, míg megszokom a motort. :)
de majd írok még róla a későbbiekben. :)
Tudjuk a motorsport fokozottan veszélyes, de mindenképpen eldondolkodtató.
THX az uppot!
És ezek után a fegyverekre mondják hogy veszélyesek meg hogy tilcsukbe
Dough Henry supermoto legenda életében 2szer bénult le, sajnos 2dik alkalommal véglegesen. Anthony Hart, a motocross freestyle legenda, Carey Hart öccse, 2008. 08. 10.-én életét vesztette egy AMA supermoto futamon.
A lista végtelenségig folytatható lehetne, de.......
kicsit szabad fordításban Dave Mirra barátom szavaival zárnám a gondolatomat: " Minden egyes nap,újabb lehetőség a sérülésre, de mi ezt választottuk, mert ezt szeretjük!"
rég lattalak itt. szamod el tudnad kuldeni ide a forumra vagy az adatlapomon szereplo egyik emailre - mert lassan bele kene nezni a blokkba - konstatalni h minden rendben van e... itt a 15 000 + km
idom termeszetesen 0, uhogy nem tudom sajna megcsinalni
de majd írok még róla a későbbiekben. :)
Csöcs!