Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ajaj

majd jövök nyüzsögni még úgy is, meg tanácsokat kérni, ne félj!
Én is így gondolnám
hát most ez legyen a legnagyobb gondom vele!
Lehet kapni normálisabb rendszámtartót is az LC4-re...
36 58308015100 NUMB.PLATE CARRIER BLACK SC99
jah, át van fúrva a rendszám két csavarral, kicsit meg is van hajlítva, hogy oda férjen a lámpa alá. nekem jó így is.
A rendszámtartó nagyon bénán néz ki, amúgy viszont patentnak tűnik a gépezet! SC rulez
üdv!Börni mi a helyzet arra felé!most egy darabig megint nem motozok mert nincs kerék a motorba elvitték a rendőrségi csekkek!
Na tettem fel róla fotókat mégis csak!

Köszi srácok és lány! Remélem hamar összeszokunk!
Szia!

Holnap dolgozok. Vasárnapra meg strandolást terveztünk, mert mondanak vagy 35 fokot.

Nem lesz ott gond, pikk-pakk jön az a lábtartó karcolás.
Hello Albi!
Grat a mocihoz!
Jól látom hogy Continental ContiForce SM gumi van rajta?Ha igen akkor majd kíváncsi lennék a véleményedre(persze miután kialakul benned ) ezzel a gumával kapcsolatban...
Köszi!
Gratula a géphez Albi! Holnap akkor legkésőbb 4re a pályán vagyunk. nem lesznek ott gondok a motor kezeléssel, ne aggódj. Just enjoy the ride!
szívesen.amúgy a csizmával semmi baj hanem az én bokámmal sajnos
az nekem most sok, sajnos.
köszi mindenesetre.
jaja
ezekre minek csizma ?
44 -es
2 pár tartalék talpal 70
Mégis mezítláb nyomod ezután?
mérete és az ára?
eladó 2 x használt
Köszi, köszi! :)
Majd Visontán...
pld holnap délután. össze kell szoknunk. egész furcsa a GSXR után menni vele. és ha belegondolok, hogy ez magasabb, mégis le lehet dönteni lábtartóig, hááát...
lesz még mit tanulnom vele.
Köszi, majd keresem akkor.
Szia,
Giraffe versenyen van. Mindent betud szerezni, cikkszámozd ki, ha nem nagy fáradtság. Küld el neki privát mailben mit szeretnél.

Jó hétvégét mindnekinek.

(Brno WSBK után még versenybenzinje is van... )
Gratula a motorhoz!
Jelentem mától boldog supermoto tulajdonos lettem, egy KTM 625SC személyében. Képeket holnap mellékelek..
Jónapot mindenkinek!
Giraffe, nem tudsz véletlenül fékbetétet KTM-powerparts-os négydugós aranyszínű nyeregbe?
Illetve érdekelne az SXV-be előre-hátra szintén.