Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mivel nem voltunk ott, így nem tudhatjuk, hogy nem-e hirtelen kellett improvizálják. Ugyan az, mint amikor az sm futamokon a redbullos dobozt tették fel túlfolyó tartálynak...
Vagy mondhatnám úgy is: ez legalább olyan esztétikus mintha én csináltam volna
A jelek szerint nem erőltették meg magukat a gondolkodásban túlzottan...(már ami a kivitelezést illeti)
Rém egyszerű! Mint ahogyan egy gyorsasági motor idomzatának sem csak az a funkciója, hogy áramvonalas, és szép legyen, hanem az is, hogy 'baj' esetén nem engedi kifolyni a hűtővizet, olajat, egyéb folyadékokat a pályára. Mivel ezen a motoron nincs alsó idomzat, így a versenykiírásnak így tudtak eleget tenni, hogy felszerelték ezt a folyadék felfogó tepsit...
Akkor világosíts fel légy kedves hogy mégis mi lehet a funkciója a cuccnak!

Mondjuk az elriasztó küllemű főszervezőt nem biztos hogy jó ötlet volt szerepeltetni a plakáton...

Ja és honnan tudod így előre hogy az aszfalt és a csajok forróak lesznek?
Srácok! Az eloxált, szinterezett felni, nem örök életű. Aki versenyzésre használja, vagy maga szereli a gumiját (nem géppel, hanem szerelő vasakkal), annak mindig így fog kinézni. A hétvégén szereltem valakinek az osztrák sm bajnokságba, és egy zsír új Excel ráf volt a hátsó kerekébe fűzve. Igaz nem fekete, hanem polírozott alu, de 6-szor cseréltem neki gumit a hétvégén, és pont így nézett ki. Amikor veszíted le a gumit a felniről, akkor a szerelővas a felni peremére támaszkodik, és mivel az relatív puha alu, ezért megnyomja. Ezt el kell fogadni...
jobb oldalt is a lánc veri össze ?

:D

:D
Kijavítanálak ha nem gond, azt a felnit a lánc verte, veri össze!
Sokan küzdenek ezzel a problémával.
Köszönöm az infót, megoldódott a probléma, úgyhogy vasárnap visonta
Én éppen Szigetelek majd Talán máskor... Meg hát az LC4 sem jó nekem így a vegyes használatra...a pályán állandóan szétcseszem csak, aztán meg fülelek egyfolytában a blokk irányában hogy mikor baszódik el valami. azt hiszem már csak utcára fogom használni. majd beszerzek valahogy egy SMRt, egyszer...
Hi All!
Az ellenállás értékéről semmi fogalmam sincs,de egy biztos:Az én bergem ugyanezt csinálta... Újat nem találtam,megtekercseltettem,aztán végre eladtam a motorkerékpárt, állítólag az új tulajnál megint megfittyent...majd a gyújtáselektronika is... úgyhogy szerintem nemtudom Amúgy ha mosás után leveszed a jobbos deknik és kiszárítod,akkor nem jársz így legközelebb...
Szakszerűtlen gumiszereléstől verődött le. Korábbi tulajdonos akciója volt.
nekem sincsen motorszámom. az van a forgaliban hogy motorazonosítót nem tartalmaz vagy nem találtam valami ilyesmi 620elcénégy
Ezeknek a tengelyen átmenő bukógombáknak egységes a méretük?
Tehát egy "akármilyen" utánagyártott ugyanúgy megfelelhet, mint egy powerparts-os? (ktm 690 sm)
Elérhetőségedre küldtem fotót.
Na! bigwawes@freemail.hu
Áhoj Börni!

Megyek de még kérdéses hogy hogyan sikerül, mert szombaton de. dolgozom, du. barátom esküvőjére megyek. Vasárnap meg hamar rendbe kéne jönnöm mert szerintem ilyen leszek!
Jövő héten kap a berg szelephézag állítást olaj cserét, olajszűrőt és megpróbáljuk rendesen letömíteni az oldal deklimet pasztával mert a papírral nem sikerül jól és pötyög a drága katana a földre!
pont emiatt, mert ennek eredetvizsgán úgy is ki kell bukni. elvileg.
meg első látásra beleszerettem, az az igazság.
Aha, egy pillanatra azt hittem, hogy az én motorom előző gazdája is lehet, mert abban sincs motorszám.
Hali! Légyszi ne csináld! Ne legyél Te a következő HancsákG
De most komolyan. Hogy lehet megvenni úgy egy motort, h nem motor/vázszámot nem veted össsze a forgalmival? ? ?
Bár ha eredetviszgán átment (vitted már Te is), akkor meg kell annak lennie.
Mitől verődik le ilyen csúnyán a felni?
Néztem ma direkt emiatt, én sem találok sehol rajta motorszámot. A jobb oldalon a blokk alján van egy síkra köszörült felület, gondolom az lehet a helye. Lehet blokkcsere volt?
A forgalmiban viszont van motorszám (nem csak motorkód) és elvileg már kétszer is átment eredetvizsgán. Szóval nem tudom.
Egyébként egy KTM 625 SC-ről van szó, most vettem egy hete.

ő az
De.
Bocs, de milyen motor volt az, aminek motorszám nélküli a blokkja?

---- OFF ------
Sziget hosszú reklám nevettem rajta...
---- /OFF ------