elég sok cégnek van ilyen nadrágja, régebben én is használtam ilyet. viszont nem nagyon ajánlanám, mert a bősége miatt állandóan ráégett a kipufogó könyökre
Az egész napos jegy 6000 Ft, a fél nap 4000 Ft ami 13-18 óráig szól. Van büfé, de elég drága és nem a legjobb kaja van, éredemesebb vinni szendvicset. Benzinkút bent van Inárcson.
Szombaton tervezem, hogy első ízben meglátogatom kakucsot. Ha tudnátok néhány hasznos infót adni megköszönném! Mire érdemes figyelni, hol van kút a közelben, kajálási lehetőség, stb.
Helló!
Segítségeteket szeretném kérni, szeretnék venni egy 125-ös supermotot és ebbe a kategóriába a lehető legjobbat szeretném.
Ha esetleg valakinek van valami ötlete megköszönném!
csak nem DC!
Üdv.
én meg ezt lestem a minap!
egyébként jössz pringre hétvégén?!
találtam két ktm smr hirdetést a mobile.de oldalon.
véletlen, vagy tudatos, hogy magyar motorokat müncheni székhellyel hirdetnek?
Tunéziában 1 hétig ezen agyaltam...
Az egész napos jegy 6000 Ft, a fél nap 4000 Ft ami 13-18 óráig szól. Van büfé, de elég drága és nem a legjobb kaja van, éredemesebb vinni szendvicset. Benzinkút bent van Inárcson.
Szombaton tervezem, hogy első ízben meglátogatom kakucsot. Ha tudnátok néhány hasznos infót adni megköszönném! Mire érdemes figyelni, hol van kút a közelben, kajálási lehetőség, stb.
Segítségeteket szeretném kérni, szeretnék venni egy 125-ös supermotot és ebbe a kategóriába a lehető legjobbat szeretném.
Ha esetleg valakinek van valami ötlete megköszönném!