Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ügyes a fickó,de a kép fele kamu
Azért a fehér cipő elég 'érdekesen' fog kinézni a váltó miatt.
elég sok cégnek van ilyen nadrágja, régebben én is használtam ilyet. viszont nem nagyon ajánlanám, mert a bősége miatt állandóan ráégett a kipufogó könyökre
milyen cipő is van rajta?

csak nem DC!
Ilyen gatyát hol tudnék venni? Kössz!
Szia,nekem van egy Aprilia MX 125 gépem, 3000km el. 30 LE körül tud,gyárilag supermoto, lassan eladó sorba kerül. Ha érdekel szólj
Üdv.
parilla.hu
nálunk is kéne szigetelni, jöhetnél ide is!
Én Szigetelek! koph meg bandája Kakucsra megy
senki ne feledje!
Szia(sztok)Egyre több kereskedő hirdet kinti oldalakon is,gondolja hátha ott nagyobb lesz a kereslet..
Na így már jó!
Szia atys!

én meg ezt lestem a minap!

egyébként jössz pringre hétvégén?!
Hi all,

találtam két ktm smr hirdetést a mobile.de oldalon.
véletlen, vagy tudatos, hogy magyar motorokat müncheni székhellyel hirdetnek?
Köszi, itt már jártam
Inárcs és Kakucs egybe van épülve.
Köszi a választ! És legalább most már azt is tudom merrefele van Inárcs :)

Tunéziában 1 hétig ezen agyaltam...
Szia!

Az egész napos jegy 6000 Ft, a fél nap 4000 Ft ami 13-18 óráig szól. Van büfé, de elég drága és nem a legjobb kaja van, éredemesebb vinni szendvicset. Benzinkút bent van Inárcson.
Sziasztok!

Szombaton tervezem, hogy első ízben meglátogatom kakucsot. Ha tudnátok néhány hasznos infót adni megköszönném! Mire érdemes figyelni, hol van kút a közelben, kajálási lehetőség, stb.
uhh az komoly dolog.Akkor nem is győzködlek majd azt teszed amit tenned kell mindenesetre a sógorodnak jobbulást igy ismeretlenbe is.
Helló!
Segítségeteket szeretném kérni, szeretnék venni egy 125-ös supermotot és ebbe a kategóriába a lehető legjobbat szeretném.
Ha esetleg valakinek van valami ötlete megköszönném!
ok, hagyjuk, igazatok van... majd egyszer talán én is öreg leszek és iszonyú tapasztalt.