Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vágom
Szépen muzsikál a szerkezet
Lehet allani?
Hallod a házszámot megnemondom neked, passz.
Régebbi Kék VWvento vagy poló áll a házelőtt meg egy fehér IVECO az udvaron.
Itt mentél el a házunk előtt. Már a motor beindítására felfigyeltem
Melyik házszámnál, lehet ismerem őket?Én a 16ban lakom egyébként
Figyeled, hogy le vagyok csekkolva merre járok!?
Egy kedves ismerősömnél voltam és kimentünk strandolni egyet kb déltől és mostanság jöttem el tőlük!
Bocs, 10
Vigyétek a 2 szélsőt! 12e
Hali
Mi járatban voltál 10 perce Veresen a Vásárhelyi utcában?
Qva jól néz ki! Amúgy itt éppen viva la Balaton! Holnap megyek kophékhoz (Györökre) és megcsekkolom a keresztfiamat hogy fürdik a kis szaros maki
Helló!

Van egy 2006 os Yamaa FZ6S em és szeretném elcserélni egy supermotora olyan 700.000 -800.000 ft ig.értékegyeztetéssel.esetleg valaki valait?
Nem volt vészes, szerintem túl mélyre döntöttem és a por miatt már nem fogott úgy a gumi. Meg az a kanyar amúgy is trükkös, jobban dől kifelé, mint a többi. Felpattantam rögtön, kitoltam a pálya szélére a motort, aztán láttam, hogy a váltókar vége ott maradt az íven. Nem kicsit lettem mérges miatta.
Aztán Luki mondta, hogy kérdezzem meg az öreget meg tudja e csinálni gyorsba. Rendes volt, segített. Csak így rövidebb lett kicsivel a váltókar és egyszer-egyszer okozott meglepetést, mikor tettem vissza a lábam a lábtartóra és véletlenül "kirúgtam" üresbe, vagy épp vissza egyesbe.
Szóval ideiglenesen jó így, de szereznem kell egy másikat rá.
Na igen, nem kellene autósokkal együtt motorosokat is felengedni. Ha még csak köröznének, de a drifttel teljesen összebasszák a pályát...

A múltkor is voltak "driftesek".
Azért az gáz, hogy akkor is felengedik a pályára őket mikor motorosok is vannak.

Én be is rágtam és inkább elléptem a terep részre bohóckodni, inkább ott csússzak el, mint a betonon.
Háááát igencsak fura a GSXR után. :)
Kellett pár kör, mire hozzászoktam, hogy nem kell kiülni, meg kirakni a térdemet. Aztán kezdtem érezni, hogy "toljam" el magamtól a kanyarokban. Aztán a hátsó balosban el is fikkantam vele, poros volt a pálya, elment az eleje. Az volt a baj, hogy előttünk mindig ment egy-két kört egy driftes lada és telehordta a pályát porral. :(
Nem lett semmi komoly, bár a váltókar vége letört, de szerencsére Zoli bá' megoldotta kb 10 perc alatt és tudtam menni megint.
Az biztos, hogy nekem visszafelé jobban fekszik a pálya, rendes irányba valahogy nem olyan jó menni.
Na de majd gyakorolok bőszen, aztán meglátjuk meddig jutok.
Szia!

Köszi az infót.

Még nem kérdeztünk utána, csak már megint megfogadtuk , hogy nem megyünk motorozni ilyen melegbe, de valahova csak menni kellene.

Éssss milyen volt a KTM-el pályázni?
Tegnap voltunk. De csak este 7-ig lehetett menni, mert driftverseny volt, meg ma is az van állítólag...
Sziasztok!

Van kedve valakinek ma/most Dobogókő felé kergetőzni Esztergomba?
Szép reggelt SuperMoto!

Megy ma valaki Visonkára motorozni?
Vagyis
GD neked van igazad
Először aszittem hogy az csak valami tükröződés vagy ilyesmi...
Azta...ezek az agyak odabaszósak nagyon!
pontos árat nem tudok mondani de ha érdekel adok egy tel számot őő meg mondja pontosan mibe fáj egy ilyen nekem 300,000 felett van valahol
Hali.
Mekkora a csizma?
Esetleg egy tel.szám az e.mail cimemre.
nagy.david@kalocsakom.hu
Köszi.
hy! érdekelne a csizma, vegyél fel msn re légyszi mert nem sürün látogatom az oldalt, nincs sok időm
msn: doxa16@windowslive.com

köszi!
Szia mentettem.