Emberek!
Ha valaki egy jó állapotú 660SMC-t keresne, akkor itt a lehetőség:
KTM 660SMC 2004-es modell, ~8ekm-rel (külföldi tartózkodás miatt keveset használt), hűtőventi, bukógomba, hátsó lábtartók, 2 személyre vizsgáztatva. Ára: 1,13mFt. Tel: 20/3508433
Hali!
Ha jól látom az én volt motoromat vetted meg. Motorszám nélküli a blokk? Ha igen akkor az enyém volt, gyakorlatilag az egész előéletét ismerem, ha kell info keress nyugodtan!
Nekem mz 125 sm-em van, nagyon jó kis motor. Megbízható, jó, keveset fogyaszt, és elég dögösen is néz ki. 12 literes tankja óriási előny a többiekhez képest, és emellett kb. 4-5 litert fogyaszt. Nem olyan erős, mint egy kétütemű, kerekezni se fog a lámpánál, de én nagyon meg voltam vele elégedve. A hangja pedig valami gyönyör.
Viszont... nem nagyon tudok hozzá márkaszervizt találni. Eddig mindig megoldottam vaalahogy, de kcisit szarul érzem magam, hogy kaphatna eredeti alkatrészt is néha... Aki tud valamit, kérm írjon!
Előre is köszi... csácsá
Már egy jó ideje....a hirdetéseim miatt.
Amúgy tegnap vmiért nem indult a berg pedig még ezt is csináltam , szerintem beleposhadt a karbiba a benzin, úgyhogy ma lessz egy kis pluszmeló.Hál istennek ma reggel lefele jövet a lépcsőn becsípődött a nyakam isss....
Ezt én is így gondolom!
Tudni meg úgy lehet hogyha tanulunk!
A héten én is tanulok mert szabin vagyok így minden nap nyergelem a berget és bergelek majd meg bergülök aztán beijeszt és tudom hogy aznap már eleget tanultam!
Szárazon azért ritkán emelgeti meg tologatja az ember...és sztem igazából az számít (meg persze menet közben is, de ott már sokminden mástól is függ a súly-érzet)...
Ha valaki egy jó állapotú 660SMC-t keresne, akkor itt a lehetőség:
KTM 660SMC 2004-es modell, ~8ekm-rel (külföldi tartózkodás miatt keveset használt), hűtőventi, bukógomba, hátsó lábtartók, 2 személyre vizsgáztatva. Ára: 1,13mFt. Tel: 20/3508433
Ha jól látom az én volt motoromat vetted meg. Motorszám nélküli a blokk? Ha igen akkor az enyém volt, gyakorlatilag az egész előéletét ismerem, ha kell info keress nyugodtan!
..................csak 3évet
Viszont... nem nagyon tudok hozzá márkaszervizt találni. Eddig mindig megoldottam vaalahogy, de kcisit szarul érzem magam, hogy kaphatna eredeti alkatrészt is néha... Aki tud valamit, kérm írjon!
Előre is köszi... csácsá
A full video vasárnap kész!
Köszönöm a szorítást!
Amúgy tegnap vmiért nem indult a berg pedig még ezt is csináltam , szerintem beleposhadt a karbiba a benzin, úgyhogy ma lessz egy kis pluszmeló.Hál istennek ma reggel lefele jövet a lépcsőn becsípődött a nyakam isss....
Tudni meg úgy lehet hogyha tanulunk!
A héten én is tanulok mert szabin vagyok így minden nap nyergelem a berget és bergelek majd meg bergülök aztán beijeszt és tudom hogy aznap már eleget tanultam!
Beregeltél,Brumi?!
na jó, megkegyelmezek.
Szerintem meg inkább Petya lesz a Te embered
egész más. ezzel már tényleg tudni kell motorozni.
egyébként már most imádom.