Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tudtommal működik...

http://www.supermotoshop.hu/
giraffe nem joo az oldalatok?
Ezt nehéz megmondani innen a gép mögül...
Kicsit csörög valami. Gondoltam a lánc. Mostanában akarom cserélni. Elég ha a láncvezetőt cserélem vagy cseréljem a láncot is?
láncvezető műanyag van elkopva...elvileg nem megy tönkre a vezérműlánc a KTM-nél, max elszakad...
Oks! Kössz!

Pontosan hogy kell cserélni a láncot? Mit kell szétszedni?
legjobb és egyszerübb ha kiveszed a vez.lánc feszítőt és megnézed hány klick van kint, ha nagyon kint van már és nincs vagy alig van tartalék, akkor csere mert már nagyon nyulott a lánc.
Nem semmi.Van kitartás a gyerekben.
Na irány a Pancsiring.Megyünk haverokat bámulni
valaki tudna nekem tengely bukógomba méreteket mondani? vagy egy linket, ahol van róla vmi? köszi
FASZA,gyere
Hát egy 10 lóerős 'tuning' tuti, hogy megéri 100ezerért.
Plusz elvileg a 690 blokk teljesen újra lett tervezve és simábban jár, mint elődje.
De neked kell döntened, hogy mi tetszik és mi fér bele az anyagi keretedbe.
Sziasztok! Köszönöm szépen a hozzászólásokat, sokat segítettetek!
2-3 éves 10.000km-es 640 lc4 ért az 1,4 misi az sok? Néztem az új 690 est is de az másféltől indul. Melyik a jobb választás? az új 10 pacival többet tud, megéri?
Olyan csörgős, asszem.

(mondtam már hogy 2T rulez? )
Sziasztok!

Ha a vezérműlánc cserére érett, akkor annak milyen hangja van? Előre is kössz!
hupsz akarom mondani most vasárnap aug. 2. án irány Dunaszerdahely
jövő vasárnap úgy néz ki mehet a mókázás
az lesz de volt már aki azt mondta hogy mindenképpen cseréljek már olajat is benne meg hogy szelepeltessem át mert így nem lesz jó csak az a baj hogy nincs aranybánya a kertben
de nem panaszkodom húzom inkább a gázt amikor csak tudom
Akkor tessék addig tekergetni amig nem lessz jó
Én is azt fogom tenni,amint bent van a motorbájszíklűben
az enyémet be kéne csak állítani
tegnap volt egy húzós kanyarom igaz a guminyomást is előtte kellett volna ellenőriznem
én benne vagyok
Ma este felrakom az álítható hátsó telót végre.Megszünik a hintalófíling,nyerek 1 másodpercet a köridőn
aham az előbb az adatlapodon

komoly lett a disigne
hát Ákos én már nem merek biztosat mondani most meg a hátsó fék tárcsa hibádzik mennyi szopás ez a kerék ügy vazze a motort már láttad,?
helló

valamikor egy dunaszerdahelyi mókázást is össze kéne hozni

ha megvan az sm kereked dobhatnál be képet