Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tesó, hidd el én sajnálnám a legjobban ha nem maradhatnék, de a héten már a harmadik dolog történik, ami keresztbe húzta a számításaimat a hétvégével kapcsolatban. az első kettőt még csak csak megoldanám, de tegnap szívinfarktusa volt a sógoromnak, aki már szerencsére túl van az életveszélyen!
De holnap már többet tudok!
Szombaton viszont kőkeményen ott leszek az már tuti!
Reggelt!
Valaki szombaton kakucs? Mi páran megyünk sztm!
Jocó mit olvastam itt nem maradsz vasárnap?
mi egy kis kajálás után elindultunk haza!
Évi egy kis angyalka, imádom!
Nem kellett átadnom az üzenetet, mert Ő is olvasta a fórumot! A válasz: "add át Lacinak, hogy én is puszilom, és egy fekete pontot kap amiért nem emlékezett a nevemre!"

mindenkitől elnézést a sok OFF-ért! befejeztem!
20.000,-
Csak érdeklődés képpen ,How much?
Ilyet hol lehet kapni?
Láttad volna mi volt a rock sátorban?!
Leszakadt a polóm, 3 óra tömény "pogó" stb.!
Dávid (a másik hülye) leugrott a tömegbe (csak egy kicsit elnézte, kb 1 méterrel) De semmi baja:-)
Jó buli volt! Egy évig most pihenek!
ÉVI tényleg! Nagyon kitartó Hölgyemény!
Évi! átadom neki személyesen! ...mármint az üzenetet!
Tényleg rohadt nagyot tomboltunk! bazzeg, az a tetkós kopasz csávó... provokáltad nem kicsit! már vártam mikor lesz box! nagyon erős voltam, adtunk volna neki!
Baszki mi még hajnal 3-ig valami ismeretlen Rock sátorban tomboltunk tovább!
A koncert jó volt (már amennyire mléxem)
A csajoknak csók! Főleg (húú ,hogy is hívhatták) na tudod:-)
Szevassztok!

Szerintetek milyen a WRP kipuff rendszer? Valami tapasztalat?
Vega, pont ilyen 310-es Beringer tárcsám van, ha érdekes lehet...
Bazzeg, nem ám megváltozol itt Nekem! Én bírlak, és az őszinteség legyen a legnagyobb hibád! (csak a tálalás bárátom, a tálalás... na azon kőne még csiszóni )

...és remélem már nem vagy szomjas béla!

üdv,
jóska
jah, a képek:
Hétvégén ott leszek p-ringen. A vasárnapom egy kicsit bizonytalanná vált ("...hidd el én nem tehetek róla..." ), de azon vagyok, hogy mindkét nap ott lehessek! Prodidzsájt kihagyom pénteken, úgy hogy szombaton reggel irány a ring!

A buliról most kaptam pár képet! A második képen szerintem egy láthatatlan csajjal smárolok... asszem...
TCS ről annyit, hogy aki nem volt ott, sajnálhatja.... több mint 35 000 ember egykent üvöltötte a összes szamot
Még vmi: MINDEN ELISMERÉSEM A KOLLÉGÁIDNAK! Félre értettél. Én úgy fogalmaztam volna: Srácok, kijön pár barátom kamerázni kíváncsiságból és a végén összevágnak egy anyagot! Érdekel valakit a dolog? Igen! x,y, jóska, béla ott lesz. Ennyi. Ez nem pénz kérdése! Elhiszed hogy nem vág földhöz a dolog.
Napotna 10X annyit elköltök faszságokra Nehogy visszadd, legalább is én nem fogadom el! Kijöttek, dolgoztak vele. Ez a minimum! Szeretném eloszlatni a félreértést, rosszul reagáltam . Ennyi. Én ilyen vagyok. Biztos sokan útálnak ezért, ez van! Elfogadható? Na písz, megyek a Szigetre... Fasszom a Tankról meg jól lemaradtam Király volt?
Biztos rosszul fogalmaztam... Felejtsük már el ezt a történetet!
Téma OFF
Eszem, faszom megáll ááúúúúúú!
Google: Disc
Mielőtt még Zsiráf lebaszna. Milyen típus? Cikkszám?
Nincs valakinek képe beringer tárcsáról,mind a 2 oldaláról kéne
na de egy ki-beb@szott rocksztárnak mivel legyen teli az autója?
Meg a rohadt gitár.
van ott Lukító meg az a helyzet nem fér be a buszba ugyanis tele van sörrel meg egyéb piákkal