Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de nekem uilyen évjáratú SX-re való kéne...
Hívlak Petya, de mindig átirányít a telefonod...
2001-est írt a fax német!
De most néztem meg, tényleg csak 2000-ig volt. No faxa, lehet visszanyalni Giraffe-nak.
2001-2002 EXC 250-es tank, fekete, narancs hűtőidomokkal, tanksapka és benzincsap nélkül... 30.000,-
Wehehe!
Ez a 98-00 2T EXC-kre való tank (9,5 l-es), szerintem nem lesz jó az enyémre

giraffe, tiedé miféle és vifílkosztet?
Dani! Ez a cikkszáma a tanknak: 503.07.013.100
Nézd meg, hogy jó-e mert ha nem akkor röpülj rá Girafféra. Ha még hajlandó lesz odaadni...
Nekem nem gond ha nem viszed el, occsó volt.
De ő az,szegény Bandi, de 2006. márciusában volt a baleset, mindenkit nagyon megrázott a hír...
Nyugi Giraffe lassú voltál, időközben szereztem Daninak, útban van a cucc, remélhetőleg 2 héten belül megjön.

Inkább a Talonos emilemre válaszolnál ahelyett, hogy mindenáron Daninak akarsz benyalni!
Vasárnap írt Petya hogy van tank, azóta nem írtam sehova hogy szerezzél nekem...
Ezért szenvedtél? Mégegyszer beírod valahova, hogy neked szerezzen valaki egy fekete tankot, rádküldöm a mentőket...
Ez a srác aki meghalt véletlen nem Zámolyon lakott?Olyan 35év körüli családos fickó,jött velünk motorozni sokat.Asszem tavalyelőtt októberben halt meg a Vértesben
Keresgélek még azért egy kicsit, hátha...
kár volt benne egy nagyon profi mozdulat sor, amikor leszedi a gumit,
arra akartam volna ránézni,
Teljesen igazad van !
Azt a VOR-t felejtsd el!
Megszopatod magad vele vagy 200x aztán meg szidod majd hogy milyen szar az SM. Beleválasztasz a leggányabb cuccba. Az ára lehet vonzo. De a többi... Nekem volt Gilerám.... remélem sose látom többet.
hat a matra szamomra az a hely marad ahova max akkor mereszkedek ki ha a luki fele felfuta van Vagy egyeb zart palyas rendezveny:D

volt eleg balesetem ahhoz h megtanuljam h az utca nem versenypalya.

tehat szarok ra h vki beall mellem a lampanal es akkor toljuk neki ( ez persze csak fenyes nappal csucsforgalomban ) ejjel szeretek en is szaguldozni :D

nincs szuksegem arra h vmi ifjabb rossi telibebasszon es ott maradjak.

pont tegnap tagyaltuk haverommal h amikr meg a bandit volt hogy toltuk nekik... 160- nal meg az exem is megszolalt h miert allunk....

szal el tudjatok kepzelni.

az smcvel a max 158 volt de akkor is csak aze h megnezzem mit megy...

am meg kenyelmes tempoba 80-90 el es az autosok sem akarnak megverni.

ha jobban mennek akkor nem 20 hanem 18 perc alatternek be a munkahelyemre ha azzal megyek epp... szal semmit nem szamit. inkabb nem leszek rokkant meg hat akkor elmegy 150 km et is a 7,5 liter benyaval :D
Nem találom...
Én is nagyon remélem...
És azt is, hogy másnak nem okozott ilyen nagy bajt...
remélem nem nálam van...
Ez a történet nekem is ismerős. Pár éve volt egy 520 EXC, szinte új volt mikor megvette a Zolim.Egyik héten az utcán ütöttek el minket, következő héten meg a Zolit terepen(kéztörés, agyrázkódás), a motornak nem lett baja egyik alkalommal sem. Motor eladásra került. Egy ács vette meg, pár hétre rá leesett a tetőről( igaz erről nem a motor tehetett, de furcsa) elég súlyosan megsérült, motor eladva. Az egyik nagyon jó barátunk vette meg... alig volt nála pár hete a motor, súlyos baleset érte szintén terepen, meghalt. A motor további életéről semmit nem tudunk, de eddig senkinek nem hozott szerencsét. Babona ide vagy oda, ez a motor el volt átkozva.
durva [
Dani, nincs meg az a bib mouse szerelö videod amit a multkor raktál fel,?
Keziccsókolom!