Dani! Ez a cikkszáma a tanknak: 503.07.013.100
Nézd meg, hogy jó-e mert ha nem akkor röpülj rá Girafféra. Ha még hajlandó lesz odaadni...
Nekem nem gond ha nem viszed el, occsó volt.
Ez a srác aki meghalt véletlen nem Zámolyon lakott?Olyan 35év körüli családos fickó,jött velünk motorozni sokat.Asszem tavalyelőtt októberben halt meg a Vértesben
Azt a VOR-t felejtsd el!
Megszopatod magad vele vagy 200x aztán meg szidod majd hogy milyen szar az SM. Beleválasztasz a leggányabb cuccba. Az ára lehet vonzo. De a többi... Nekem volt Gilerám.... remélem sose látom többet.
hat a matra szamomra az a hely marad ahova max akkor mereszkedek ki ha a luki fele felfuta van Vagy egyeb zart palyas rendezveny:D
volt eleg balesetem ahhoz h megtanuljam h az utca nem versenypalya.
tehat szarok ra h vki beall mellem a lampanal es akkor toljuk neki ( ez persze csak fenyes nappal csucsforgalomban ) ejjel szeretek en is szaguldozni :D
nincs szuksegem arra h vmi ifjabb rossi telibebasszon es ott maradjak.
pont tegnap tagyaltuk haverommal h amikr meg a bandit volt hogy toltuk nekik... 160- nal meg az exem is megszolalt h miert allunk....
szal el tudjatok kepzelni.
az smcvel a max 158 volt de akkor is csak aze h megnezzem mit megy...
am meg kenyelmes tempoba 80-90 el es az autosok sem akarnak megverni.
ha jobban mennek akkor nem 20 hanem 18 perc alatternek be a munkahelyemre ha azzal megyek epp... szal semmit nem szamit. inkabb nem leszek rokkant meg hat akkor elmegy 150 km et is a 7,5 liter benyaval :D
Ez a történet nekem is ismerős. Pár éve volt egy 520 EXC, szinte új volt mikor megvette a Zolim.Egyik héten az utcán ütöttek el minket, következő héten meg a Zolit terepen(kéztörés, agyrázkódás), a motornak nem lett baja egyik alkalommal sem. Motor eladásra került. Egy ács vette meg, pár hétre rá leesett a tetőről( igaz erről nem a motor tehetett, de furcsa) elég súlyosan megsérült, motor eladva. Az egyik nagyon jó barátunk vette meg... alig volt nála pár hete a motor, súlyos baleset érte szintén terepen, meghalt. A motor további életéről semmit nem tudunk, de eddig senkinek nem hozott szerencsét. Babona ide vagy oda, ez a motor el volt átkozva.
De most néztem meg, tényleg csak 2000-ig volt. No faxa, lehet visszanyalni Giraffe-nak.
giraffe, tiedé miféle és vifílkosztet?
Nézd meg, hogy jó-e mert ha nem akkor röpülj rá Girafféra. Ha még hajlandó lesz odaadni...
Nekem nem gond ha nem viszed el, occsó volt.
Inkább a Talonos emilemre válaszolnál ahelyett, hogy mindenáron Daninak akarsz benyalni!
arra akartam volna ránézni,
Megszopatod magad vele vagy 200x aztán meg szidod majd hogy milyen szar az SM. Beleválasztasz a leggányabb cuccba. Az ára lehet vonzo. De a többi... Nekem volt Gilerám.... remélem sose látom többet.
volt eleg balesetem ahhoz h megtanuljam h az utca nem versenypalya.
tehat szarok ra h vki beall mellem a lampanal es akkor toljuk neki ( ez persze csak fenyes nappal csucsforgalomban ) ejjel szeretek en is szaguldozni :D
nincs szuksegem arra h vmi ifjabb rossi telibebasszon es ott maradjak.
pont tegnap tagyaltuk haverommal h amikr meg a bandit volt hogy toltuk nekik... 160- nal meg az exem is megszolalt h miert allunk....
szal el tudjatok kepzelni.
az smcvel a max 158 volt de akkor is csak aze h megnezzem mit megy...
am meg kenyelmes tempoba 80-90 el es az autosok sem akarnak megverni.
ha jobban mennek akkor nem 20 hanem 18 perc alatternek be a munkahelyemre ha azzal megyek epp... szal semmit nem szamit. inkabb nem leszek rokkant meg hat akkor elmegy 150 km et is a 7,5 liter benyaval :D
És azt is, hogy másnak nem okozott ilyen nagy bajt...