Hello Mindenkííííí
Milyen slagot, víz, gáz -csövet vagy mi a tökömöt szoktatok rakni a kipuff végére védőnek? Vettem valami slagdarabot amibe szövet is van de nem fog az odaégni a kipuffhoz? Pályázni raknám csak föl, mert ugye nem egy gyönyörűség.De ha valaki tud valami jó anyagot és hogy hol lehet kapni akkor irjon már lécci! THX
Azt kellene kideríteni, hogy foglalkozik-e valaki velük M.o.-n. Pár cucc tudtommal megegyezik husaberggel...
Ár meg sztem nem vészesebb mint egy apriliánál.
Majd meglátom, hogy egyáltalán milyen állapotban van.
Köszi!
Üdv: Edem
Szia(sztok)Ez a VOR milyen témát már itt (is)párszor kitárgyaltuk... Az tutti hogy a suzukihoz kapsz bármit,de a VORhoz hol ha kell valami azért mert olcsón nevágjál bele..szerintem
Barátom totálkárra törte K5 gixxerem, családnak pénze nincs...
Roncsárból nem tudok visszaülni speedre, így gondoltam ki, hogy nekiállok supermotozni.
VOR 503-ra gondoltam. Kellő hozzáértés nélkül szerintetek érdemes belevágni? olcsón van, egyszerű szerkezetnek tűnik.
Ezek a motorokn átlagos utcai használat mellett milyen szervízigénnyel bírnak? Alkatrész csak olaszból?
Bármilyen építő jellegű kommentnek örülnék.
Azért szeretnék rögtön ekkorát, mert kisebb rövid túrákra is mennék, ahol kell a 120as utazó. (nem szeretnék pörgetni mondjuk egy DRZ-t.)
Remélem lassan én is zárhatok. Ma nem nagyon vitték a fagyit.
GOGO-ra lesz KTM?
Milyen slagot, víz, gáz -csövet vagy mi a tökömöt szoktatok rakni a kipuff végére védőnek? Vettem valami slagdarabot amibe szövet is van de nem fog az odaégni a kipuffhoz? Pályázni raknám csak föl, mert ugye nem egy gyönyörűség.De ha valaki tud valami jó anyagot és hogy hol lehet kapni akkor irjon már lécci! THX
Pestről megy valaki kocsival ahova befér esetleg még egy motor?
végre van esély hogy eljussak életem első pályázására
ha megyek akkor valaki hozzon már kiskanalat is köszi
KERESEK én is valakit,aki Veresegyház környékéről megy Visontára és eltudna vinni!
Lesz olyan aki Győrből vagy környékéről megy a GOGO-ra?
Nekem nincs semmilyen szállító eszközöm!
Ár meg sztem nem vészesebb mint egy apriliánál.
Majd meglátom, hogy egyáltalán milyen állapotban van.
Köszi!
Üdv: Edem
Barátom totálkárra törte K5 gixxerem, családnak pénze nincs...
Roncsárból nem tudok visszaülni speedre, így gondoltam ki, hogy nekiállok supermotozni.
VOR 503-ra gondoltam. Kellő hozzáértés nélkül szerintetek érdemes belevágni? olcsón van, egyszerű szerkezetnek tűnik.
Ezek a motorokn átlagos utcai használat mellett milyen szervízigénnyel bírnak? Alkatrész csak olaszból?
Bármilyen építő jellegű kommentnek örülnék.
Azért szeretnék rögtön ekkorát, mert kisebb rövid túrákra is mennék, ahol kell a 120as utazó. (nem szeretnék pörgetni mondjuk egy DRZ-t.)
ÜDv: Edem