Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Értem, és ezt csak akkor tudom meg ha beraktam, mert az a probléma, hogy a szett tőlem 300 km-re van ? Az adapter mennyibe kerül kb?
Hi!
Gratulálok ehhez az igényes munkához!A moci és maga a fotó is nagyon egyben van! /Remélem egyszer majd az én vasamról is készül egy ilyen profi fotó/.
ha szerencséd van akkor csak fékadapterre lesz szükséged
Sziasztok, esetleg valaki tudna segíteni, hogy egy gyári KTM supermoto szettet rá tudom rakni egy Suzuki RM 125-re, a tengelyátmérő megegyezik 20mm, viszont az első tárcsa az enyimen 260-as azon pedig 320-as! Nagy help kellene köszönöm
Márk
Hellosztok!
olyan kérdésem lenne felétek,hogy hátul 18-as felni elöl 17-es hátul ilyen felni kombinációval nem nézne ki túl hülyén egy sm?
Igyexem...köszi..este rakom fel a rendes képeket róla...
ezek miféle felnik?

állatul néz ki
fatya a géped vega
remélem " ütközünk " egyszer pályán kíváncsi vagyok milyen egy 650 es berg 470 esel mentem már..... hála vidu haveromnak
gyáá ez eszméletlen jól néz ki
szép munka !
mekkora gumi van hátul?
egyébként szép
sziasztok!
szeretném kérdezni hogy miúlyság van gogo 3 al ?
hogy mikor lesz és hogy bárki jöhet e ? vagyis én mint sm es meg vinnék egy speed es havert is
Kéne rá egy sm sárvédő, meg egy nagy fék...
Majd kéne a segítséged esztergályos ügyben....
Na és milyen lett a moci ?
Kár, hogy nem fekete a váz...
Szép motor, én is ilyen designet akarok majd.
Csak egy 320-as féktárcsa hiányzik előről, hogy igazán fasza legyen. Mindig terveztem, de aztán soha nem vettem. Mondjuk Isten bocsássa meg nekem , sokkal többet megyek terepen, mint betonon.
De úgy értettem, hogy Force Edition. Ismerem a gépet, az enyém is ilyen , csak nem a matricás idomok vannak fenn.
Nekem is volt hasonló esetem, forgalmi vizsga , reggel 7:45 kor hív az oktató,hogy fél 9 kor vizsga ugye nem felejtettem el? Mondom tessék? (akkor hallatom először az időpontról)ugye a meg nem jelenés sikertelen vizsga stb....Én nem fizettem ki neki
Aaa ha...
Elég kemény!
Látom a fotózás is megy...
üdv.Dávid.
Peti! Msn vagy skype? Az adatlapomon megtalálod az én elérhetőségem!

Néha bandázhatnánk esténként!
Jaja, ha minden jól megy akkor én is tudok menni.
Tibi nagy zsíradék a kép! Azt hiszem az én kezem munkája is benne volt, valami piros tekerőt tekertem félig
Amúgy mehetnénk valamelyikre!
Egy kis ízelítő
Végre kész a mocim és a FULL akra rendszerem...
PEACE MINDENKINEK...Vasárnap pályázás?KAKUCS?VISONTA?
Szép estét Mindenkinek!
Sziasztok!
Kosatt,ne vedd tolakodásnak,de számíthatok még arra a lánckerékre?Csak mert ha nem,megpróbálok keríteni valahonnan