Egyszer réges-régen volt egy ZXR 400-asom. Kölcsönadtam, és az a srác jópofiból, még 2 másik fickónak odaadta kipróbálni a tudtom nélkül. A második meghalt vele...Senki nem akart fizetni semmit...az elhunyt fiú családjától hallottam, hogy volt 120.000 forintja, mert motort akart venni egyszer...azt akarták odaadni...persze sosem kaptam meg, de valahogy nem is lett volna szívem elvenni....a sors fintora, hogy valaki megvette az összetört gépet, és újraépítette....egészen addig, míg meg nem halt vele a Mátrában...tanulság? Sosem lehet elég okos. A sors könyvében minden meg van írva...
De ez mindig is igy volt,és mindig van(lesz)aki szerint ő tudja a tutit Ezen kár agyalni(max jokat lehet vigyorogni,és poénszinten beszologatni)ezen embereknek csak az a jó aki aztmondja amit ő szeretne hallani.Legalábbis én igy látom/állok hozzá a témához..
Üzemóra = verseny körülmény (tilt, küzd, pörög mint a ...) ! ha elváltasz ötezernél nem 11nél az mindjárt más, de nem boltba járni vele! nekem is üórás motorom van 1000 km olaj+szűrőcser ! szezon végén ha tünet van akkor szét szedem amit kér megkapja 5 évébe lépett a dugesza! azt már a 20 dikat tehetném bele ! , de ez bolondság ! amit mi megyünk az meg sem közelíti amit a gyár elképzel üóra néven sanya72 és társai szintje már hasonlít rá !
VOR-T Nem Vennék ! főleg olasz importosat !
én szerencsére tudom előre h mikor tudok és mikor nem tudok menni.
off
Most júniusban pl , nem idő hanem anyagi okai lesznek ha esetleg nem jutok ki pályára!
De hát a pénz ugye a motorba meg a hozzávalókba megy. De a GoGo ra azért megpróbálok eljutni.
Hiába keresek jól, mióta a Bnőmet mondhatni én tartom el, más a helyzet.
De hát egyáltalán nem bánom
Megvan az ösztönzés , hogy még jobban csináljam a munkám és ezáltal mindig feljebb lépjek, mint pl most is, csak tudnám már, hogy mennyi lesz az új fizu
on
Jó példa volt erre a Luki féle mátraházai felfutás. Mindenki tutira mondta hogy jön. Luki elintézett mindent, annyi volt a dolgunk hogy odamentünk kivettük a motort és zúzás felfelé. Na ehhez képest 4en voltunk(Luki, Foxi, Koph és Én), pedig egy nagyon jó nap volt. Jó társaság , jó levegő, lezárt útszakasz. Jó tudodm nem egy kakucs ring, de akkor is qva jó volt felfelé tépni a hegyen a fák közt tudva hogy csak a mienk a pálya! Amikor Koph felrakta a képeket és a videókat persze egyből megjelentek az okosok. Pl: veszélyes játék ez, szar az aszfalt, és ha jönnek szembe?, GDtől egy okos: miért autóval vittétek oda az utcai motorokat?.. Mintha ez számítana...
Mindegy ez lehet a saját szemláletem, de szerintem osztják egy páran
Ez nem idegeskedés kérdése! Csak az egész oldal tele van másokat fikázó , okoskodó , hozzá nem értő arcokkal. Amikor meg tenni kéne vmit, akkor "jaj nem jó az áttételem, gyári a motorom, nem lehet vele kerózni de mennék veletek, pont nem érek rá de megígértem hogy megyek, nincspénzem benzinre" dumát nyomnak le! És ezen nincs mit elfogadni. Valakinek csak a pofája jár és kész! Mondjuk én is írogathatnék pl a Honda 900RR topikba okosságokat, de nem írok mert nem értek hozzá. És itt hidd el nem az a baj hogy vki ide beír, írjon hiszen azért van. De akkor ne ossza az észt olyan dolgokról amihez SEMMI KÖZE! És persze ne fikázzon másokat se.
Köszi a videót :) Jó régen volt ez már.Hasonlót műveltünk mi is vasárnap.5-en voltunk kb csak dög meleg.Látom a felvételen eég pöcs idö van.Ma is agyalunk kimenni kicsit,esetleg holnap ha még nem lesznek kint a versenyzök.
Rosszabbul nem jöhetett volna ki. Család majd egyszer talán fizet, egyelőre várok.
Ez a tanulópénz sajnos nagyon drága volt. Hosszas munka és spórolás révén meglett ,, az álom gixxerem", erre nincs, és nem az én hibámból.
Ti se adjátok kölcsön soha...
Legalább teljesítménybérbe vagy?
ON
Azt hiszem ma se sok fagyit fogok eladni............
VOR-T Nem Vennék ! főleg olasz importosat !
én szerencsére tudom előre h mikor tudok és mikor nem tudok menni.
off
Most júniusban pl , nem idő hanem anyagi okai lesznek ha esetleg nem jutok ki pályára!
De hát a pénz ugye a motorba meg a hozzávalókba megy. De a GoGo ra azért megpróbálok eljutni.
Hiába keresek jól, mióta a Bnőmet mondhatni én tartom el, más a helyzet.
De hát egyáltalán nem bánom
Megvan az ösztönzés , hogy még jobban csináljam a munkám és ezáltal mindig feljebb lépjek, mint pl most is, csak tudnám már, hogy mennyi lesz az új fizu
on
Motort, nőt, pénzt nem adunk kölcsön!
DE a tanulópénz mindig drága, azt hiszem most megtanultad egy életre
Mindegy ez lehet a saját szemláletem, de szerintem osztják egy páran